fresh_mom Zumra343 13 aylıkken kestim daha bir hafta olmadı çok uzamıştı kıyamıyordum çok terletiyor diye mecbur kestirdim makasta uçlardan aldırdık yine çok kısalttırmadım
Aysun_Umay3705 Zumra343 yaşını dolduktan 3-4 gün sonra falan kestim ama kazımadım kesime zor sabretti zaten yavaş yavaş çıkıyor şimdi saçları kızımın bide çok terliyo yazın en azından rahat eder dedim
Yaseminmete Zumra343 40 i ciktan sonra kestik, cok yakisti valla oglusuma kellik 🥰 simdilerde 4,5 ayligiz, hemencecik uzadi, suan bir kere daha kessem mi diye düşünüyorum ama esim istemiyor
sevgiicaliss_ Zumra343 ay bende çok merak ediyorum bu konuyu bazıları 3 4 yaşına kadar kesmiyor bazıları hemen kazıtıyor
Freshmother Zumra343 10 aylıkken kestim saçlarını ve kesince deride konak olduğunu da gördüm iyi ki de kestim diyorum varsa bir deri problemi onu da erkenden görmüş olursunuz oğlumun saç derisinde konak varmış saçları gür olduğu için fark etmemiştim
MinikKoalam11 Umutunannesi_65 bana da sürekli kes diyip durdular kestirmicem dedim bi daha da dediklerinde hiç oralı olmadım cevap bile vermedim o zman sustular uzun bi süre de kesmeyi düşünmüyorum
Valtameriii MinikKoalam11 şuan nasıl gür mü bende kesmeyi düşünmüyorum saçma geliyor yani zaten küçücük bebeğin saçlarının gür olmaması gayet normal zamanla gürleşir zaten
Oli Zumra343 erkek bebek 15 aylik kestirdik. Saclari uzundu üstten bagliyorduk cok yakışıklı oluyordu ama sicaktan isilik oldu
Lina-20 Halimea benim kızımında sağ tarafı döküldü hep sol taraf duruyor ama dökülmeye devam ediyor.kesilmesi şart mı acaba
lilyaninannesi Aselnazz ne güzel🧿 genetik tamamen, benim saçlarım da çok cansız, kızımın da… hem uzamıyor hem cansız… muhtemelen sizin saçlarınızda güzeldir.. özel bir şey yapıyor musunuz kızınızın saçları için
Hasibe90 Zumra343 büyük oğlumu 4ay 1 haftalikken sifir yapmistim dogum gününe kadar cok güzel uzadi ellemedim kücugümüz suan 4 ay 2 günlük 4 gün once kestik 4 mura kestim kiyamadim ama cok yakisti bunuda ellemicem dogum gunüne kadar uzasin
tugceo92 Zumra343 ilk defa gecen hafta kestirdik kizimin saclarini. Omuzlarinda kestirdik. 3.5 yasinda suan baya uzamisti biraz rahat etsin istedik. Oyle asiri uzun sac sevmiyorum zaten hoş durmuyor goruntu olarak
Umaymeva Oflu_u 1 yaşında kızım var hiç kestirmedim ilk anne saçları döküldü ondan sonra da ellemedim babası keselim diyor ama kestiremem 😀