Umut20 salcali_yumurtaaa evet daha etkili şöyle ki videoları parça parça zaten karin kalça doğal olarakta leslie ye göre bölgesel daha hızlı ilerliyorsunuz bir de spora yatkınsanız gun de 10000 adim leslie filan o kadar zorlamıyor
salcali_yumurtaaa Umut20 Bugün bacak ve karın chloe ting yaptım ve 1 mil leslie yaptım. 3-4 km yürüdüm
Elif_1309 salcali_yumurtaaa ben spor yaptım dediğim de 65 fln dim canım ondan dolayı sonra hastalıktır fln kendiliğinden gitti
benaslindayohum salcali_yumurtaaa senden haber bekleyen bir suru insan var lutfen cocugun icin kendine birsey yapma
Tuzz salcali_yumurtaaa hiç değmez bir erkek için evladını bu kadar kötülük barındıran bir dünyanın içine yalnız bırakmaya 😥
Ekvatoral salcali_yumurtaaa ben hem leslie hem chloe yapıyordum düzenli tempolu yürüyüş te yapıyordum. 9 kilo vermeme rağmen herkes 12-13 kg gitmiş sıkılmışsın aman bırakma devam et diyordu 😁
Fossey salcali_yumurtaaa Sağlıklı beslenerek ve chloe ting programıyla 13 kilo verdim . Vücudum şekillendi, inceldi. 2 ayda falan
benaslindayohum Deletedmom27337 bende birsey yazar diye bekliyorum iyiyim dese yetecek 😕 16 saattir girmemis daha cok merak ediyorum boyle olunca