Bertugnunannesi Mehmetereninannesi spor yapabilirim ama cardio sporlar sütü azaltıyor bu sporda biraz kalbi yoruyo sanki diyet zaten emzirdiğim için yapamıyorum belki günde 15 dk yapabilirim
salcali_yumurtaaa Bertugnunannesi Cnm bende emziriyorum. 2.5 ltden aşağı su içmezsen sütün olur diyetimin 17. Günü sütüm hep olsu şükür
salcali_yumurtaaa Lesliede 3. Günüm beni de alın 😊 ilk gün 2 mil yapabildim 2 gün 3 mil yaptım. Artı 15 dakikalık farklı egzersizler
Bertugnunannesi salcali_yumurtaaa ahh ahh benim sütüm hep azdı bi deneyim bakalım beş gün gerçi bugün meme reddi basladı bebegimde ama spor da yapmak zorundayım kafam çok karışık
Peynirliomlet Bugün 2. Günüm Leslie 2 mil yapıldı ✅ Diyete devam - ekmeği sabah kahvaltıda çok az tüketiyorum. Akşam 6 dan sonra yemiyorum ☺️
Littlebird Leslie 30 dk yapıldı ☑️ Diyet pek yapamıyorum ama porsiyonlarımı küçülttüm ve abur cuburu bitirdim
Mehmetereninannesi Kızlar asla pes etmek yok bugün yapamadıysanız yarın daha fazla yapın bugün biraz fazla yediyseniz sporu 15 Dk daha fazla yapın . Bir şekilde asla pes etmeyin . Bu hafta olmazsa haftaya olur elbet bir gün vereceğiz azminizi tebrik ediyorum 👏🏻👏🏻Benimde migrenim turtu dün yapamadım bugün acısını çıkardım 45 dk bu videoyu yaptım hafta ayın 18 inde yeni post acacgm güncel kiloları oraya yazarsınız unutmayın 18 Haziran sabah ilk çiş sonrası tartlın ve benm yeni post açmamı bekleyin AyseAlyamm Momandbaby Momandbaby Miniminnakbebe Littlebird Oznur_06 Mink-hyt Aselllin Duygu26 SaskinOrdeginAnnesi salcali_yumurtaaa AyseAlyamm Aselllin Hilam Oyku16 Alyosun_annesi7
Oznur_06 Mehmetereninannesi yaaa bende çok istikrarlı ve güzel bir şekilde yaptım ama bıraktım tabi. 3. Doğumumu yaptım ve şu an 86 kiloyum vermek istiyorum kesinlikle bende yaparım seninle
[silindi] lux33 inşallah canım işe yararsa benimle paylaşın bende şuanda yarıyor tabiki Leslie ile destekliyorum