AyseAlyamm Mehmetereninannesi ayy bende 5 gündür Leslie yapıyorum. Aranıza katılabilir miyim ?👼 Güncel kilom 54.30. 51-52 olmak istiyorum . Birde sıkılaşsam yeter bana . Sabahları oda sıcaklığında 200 ml suya yarım limon 1 çay kaşığı zerdeçal ekleyip içiyorum . Bu yağ yakımını kolaylaştırıyormus . İnşallah bol eksilerimiz olur 🤗
Mehmetereninannesi Hepinizi tebrik ediyorum ben dün yapamadım bugün 1 saatlik yürüyüş yaptım şimdi 30/45 dk leslie yapacağım dünle bugünü eşitlemek lazım sizde yavaş yavaş kendinizi zorlayın 30 dk yapabiliyorsanız 45 dk ya geçin su tüketimine dikkat edin bu 10 gün içinde kg veremesek bile pes etmeyin inanırsak başarırız 👏🏻✅🙌Oyku16 Littlebird Rabia4646 Hilam SaskinOrdeginAnnesi Pinos06 balyanakannesiiiii Babybloom Mink-hyt Bezelyem Aselllin HLmom Momandbaby
Hilam Mehmetereninannesi 30 dakika Leslie yapıyorum 10 15 dakika falan da başka videolara takılıyorum bebeler ne kadarına izin verirse artık:) ama yeme konusuna hiç dikkat edemiyorum içimde bı canavar var sürekli ne yesem diyo😑
SaskinOrdeginAnnesi Mehmetereninannesi dün ev işi dip kıyı köşe ve 1 saat yürüyüş yaptım bu gün aynen 1 saatlik spor düşünüyorum inş 😂🙏🏻
Bertugnunannesi Mehmetereninannesi spor yapabilirim ama cardio sporlar sütü azaltıyor bu sporda biraz kalbi yoruyo sanki diyet zaten emzirdiğim için yapamıyorum belki günde 15 dk yapabilirim
salcali_yumurtaaa Bertugnunannesi Cnm bende emziriyorum. 2.5 ltden aşağı su içmezsen sütün olur diyetimin 17. Günü sütüm hep olsu şükür
salcali_yumurtaaa Lesliede 3. Günüm beni de alın 😊 ilk gün 2 mil yapabildim 2 gün 3 mil yaptım. Artı 15 dakikalık farklı egzersizler
Bertugnunannesi salcali_yumurtaaa ahh ahh benim sütüm hep azdı bi deneyim bakalım beş gün gerçi bugün meme reddi basladı bebegimde ama spor da yapmak zorundayım kafam çok karışık
Peynirliomlet Bugün 2. Günüm Leslie 2 mil yapıldı ✅ Diyete devam - ekmeği sabah kahvaltıda çok az tüketiyorum. Akşam 6 dan sonra yemiyorum ☺️