Mehmetereninannesi Kızlar asla pes etmek yok bugün yapamadıysanız yarın daha fazla yapın bugün biraz fazla yediyseniz sporu 15 Dk daha fazla yapın . Bir şekilde asla pes etmeyin . Bu hafta olmazsa haftaya olur elbet bir gün vereceğiz azminizi tebrik ediyorum 👏🏻👏🏻Benimde migrenim turtu dün yapamadım bugün acısını çıkardım 45 dk bu videoyu yaptım hafta ayın 18 inde yeni post acacgm güncel kiloları oraya yazarsınız unutmayın 18 Haziran sabah ilk çiş sonrası tartlın ve benm yeni post açmamı bekleyin AyseAlyamm Momandbaby Momandbaby Miniminnakbebe Littlebird Oznur_06 Mink-hyt Aselllin Duygu26 SaskinOrdeginAnnesi salcali_yumurtaaa AyseAlyamm Aselllin Hilam Oyku16 Alyosun_annesi7
Alyosun_annesi7 Mehmetereninannesi leslie ile 10 günde 3 kilo verdm 😍 75 den 72 e düştüm devam ediyorumda
Elmel Aselllin bende az önce 20 dakika yaptm 100 defa ip atladım 4 bin adım attm pes etmedim etmeyi de düşünmüyorum 3 kilo kaldı bı onu da versem 😅
Aselllin Elmel bendr dayanamayip tartildim az once pazar gunu baslamistim diyete ve leslieye tabi arada kacamaklarda yaparak 84 den 82 olmuşum demekki 1 haftayada 2 kilo daha veririm🤣🤣
Miniminnakbebe bugün de yaptım çok şükür 😂 ama ben her gün tartılıyorum hayatta dayanamam bakmadan zaten o kadar etkili ki verdiğimi gördükçe daha da motive oluyorum💃💃
Momandbaby Mehmetereninannesi dün Leslie yaptım 30 dk ve 10dk yağ yakma egzersizleri yaptm şehir degistirdm yazamadım dün
Selverozdemir27 Mehmetereninannesi Ayy bende varım geç oldu biraz ama, lessli yapıyorum diyetle birlikte 3 haftada 4 buçuk kilo verdim güncel kilom 73.2 18 Haziran da açacağını postta kaç yazıcam bakalım 😂🙈
Littlebird Mehmetereninannesi dün yapamamıştım da bugün yaptım yine. Yalnız iki gündür biraz yeme konusunda ipin ucu kaçtı yarın yine dikkar edicem artık
Miniminnakbebe Mehmetereninannesi ben de bugün yapmadım yarın daha fazla yapayım diye düşünüyordum az önce 💃
SaskinOrdeginAnnesi Mehmetereninannesi dün yapamadım kızım hasta bugüne inş ☹️ Ama tabi yemek de yiyemiyorum mızmız bir kız oldu