Deletedmom5455451 Patateskoftesi ben saat 6 ya kadar sıvı tüketiyordum ki uyuyana kadar tuvalet ihtiyacı bitsin
Deletedmom5455451 Bende yaptım bu hafta başlicam tekrar saat 6 ya kadar sıvı tüketiyordum ki uyuyana kadar tuvalet ihtiyacı bitsin. Bir litre o karşımdan bir litre naneli su 1 litre de sade su içiyordum günde
Syr milyonlarinsevgilisi_ bende yapıyorum 4 gün oldu sanırım. İnşallah işe yarAr. Diyette yapmaya çalışıyorum
Deletedmom5455451 milyonlarinsevgilisi_ bende zorluyorum kendimi sodalı karşımdan normal suya meyve aroma katsın diye atıp içiyorum
milyonlarinsevgilisi_ D47 çok mantıklı tatsız oldugu icin sağlıklı bi şekilde tatlandırmış oluyorsunuz bende deneyebilirim bunu 🙌🏻
milyonlarinsevgilisi_ Oykummasal12 benim bebiş 5 aylık emmeyi bıraktı o yüzden başladım ama emziren anneler doktora danışarak yapmalı, bebekte ishal yapabiliyormuş
limonlukarpuzzz milyonlarinsevgilisi_ ben sadece dukan birasi ve tatliyi keserek 1 haftafa 3 kilo verdim memnun kaldim 😂
limonlukarpuzzz milyonlarinsevgilisi_ olur olur zayiflarsin inaniyorum ben sana 🥰🥰 birde gündüz nescafe gold sekersiz süt tozusuz :) Gecede sade türk kahvesi 🥰