Nazlican milyonlarinsevgilisi_ He kolaymış o zaman Bende bira falan deyince dedim nasıl bir şey 😂😂 Belli şekilde tüketilmesi mi lazım peki Günde 2 bardak gibi mesela
milyonlarinsevgilisi_ Latiko geçmiş olsun kuzum herkese iyi gelmiyor ben diyetle beraber içmiyorum, çikolatamı yemeğimi normal yiyorum yine 😂
milyonlarinsevgilisi_ Nazlican bira renginde olduğu için öyle deniyor sanırım 😂 1 litre falan oluyor onu günde üç bardak şeklinde tüketiyorsun ☺️
milyonlarinsevgilisi_ DenizinAnnesiiiii 2 poşet yeşil çayı 750 ml su ile 5 dk demliyoruz sonra ılımaya bırakıyoruz ılıyınca içine yarım limon sıkıyoruz veya tüm de atabilirsiniz, maden suyunu ekliyoruz bir gün içinde tüketiyoruz ☺️
denizyildizi__ milyonlarinsevgilisi_ ben iki hafta yaptım hiç bi fark olmadı , normalde de birşey yemiyordum . Fayda etmedi bana . Tadını da hiç beğenmemiştim
milyonlarinsevgilisi_ denizyildizi__ tadı bana da tuhaf geldi, ben şeftalili yeşil çayla yapıyorum biraz daha güzel oluyor kokusu icetea gibi 😀
milyonlarinsevgilisi_ bukaga 2 poşet yeşil çayı 750 ml su ile 5 dk demliyoruz sonra ılımaya bırakıyoruz ılıyınca içine yarım limon sıkıyoruz veya tüm de atabilirsiniz, maden suyunu ekliyoruz bir gün içinde tüketiyoruz, hadi bakalım kim daha cok vercek 😂😂
NurrA Ben Dukan birası ile 1 ayda 7 kg vermiştim şimdi tekrar başladım dün ve bugün içtim sahiden işe yarıyor tavsiyem öğleye kadar birayı bitirin ve 1.5 lt su için geri kalan suyunuzu 2.5 lt 3 lt ne kadar içebiliyorsanız akşam 7 ye kadar bitirin bu sayede gece sık sık uyanıp tuvalet e gitmiyorsunuz gece bitiyor tuvaletiniz 😃
milyonlarinsevgilisi_ NurrA diyetsiz sporsuz 7 kg mi verdiniz 🫣 evet suyu gece daha az içmek lazım kalkmak istemiyorsak😀 bir de tok tutuyor sanki bana mı öyle geldi bilmiyorum ama canım bişey istemedi pek