Nazlican milyonlarinsevgilisi_ He kolaymış o zaman Bende bira falan deyince dedim nasıl bir şey 😂😂 Belli şekilde tüketilmesi mi lazım peki Günde 2 bardak gibi mesela
milyonlarinsevgilisi_ Nazlican bira renginde olduğu için öyle deniyor sanırım 😂 1 litre falan oluyor onu günde üç bardak şeklinde tüketiyorsun ☺️
milyonlarinsevgilisi_ DenizinAnnesiiiii 2 poşet yeşil çayı 750 ml su ile 5 dk demliyoruz sonra ılımaya bırakıyoruz ılıyınca içine yarım limon sıkıyoruz veya tüm de atabilirsiniz, maden suyunu ekliyoruz bir gün içinde tüketiyoruz ☺️
denizyildizi__ milyonlarinsevgilisi_ ben iki hafta yaptım hiç bi fark olmadı , normalde de birşey yemiyordum . Fayda etmedi bana . Tadını da hiç beğenmemiştim
milyonlarinsevgilisi_ denizyildizi__ tadı bana da tuhaf geldi, ben şeftalili yeşil çayla yapıyorum biraz daha güzel oluyor kokusu icetea gibi 😀
milyonlarinsevgilisi_ bukaga 2 poşet yeşil çayı 750 ml su ile 5 dk demliyoruz sonra ılımaya bırakıyoruz ılıyınca içine yarım limon sıkıyoruz veya tüm de atabilirsiniz, maden suyunu ekliyoruz bir gün içinde tüketiyoruz, hadi bakalım kim daha cok vercek 😂😂
NurrA Ben Dukan birası ile 1 ayda 7 kg vermiştim şimdi tekrar başladım dün ve bugün içtim sahiden işe yarıyor tavsiyem öğleye kadar birayı bitirin ve 1.5 lt su için geri kalan suyunuzu 2.5 lt 3 lt ne kadar içebiliyorsanız akşam 7 ye kadar bitirin bu sayede gece sık sık uyanıp tuvalet e gitmiyorsunuz gece bitiyor tuvaletiniz 😃
milyonlarinsevgilisi_ NurrA diyetsiz sporsuz 7 kg mi verdiniz 🫣 evet suyu gece daha az içmek lazım kalkmak istemiyorsak😀 bir de tok tutuyor sanki bana mı öyle geldi bilmiyorum ama canım bişey istemedi pek
Blueandpurple72 Ben 13 gün yaptım 4 kg gitti ama abur cubur yemeye başlayınca yalan oldu tekrar yapmadım bide yoğurt kuru varmis onu yapacagim yarın başlarım inşallah oda ise yariyormus
Blueandpurple72 Oykummasal12 6aydan sonra yapılabiliyor diye duydum bende emziriyodum bı kaybım olmadı ama benim bebe zaten çok emmiyordu
milyonlarinsevgilisi_ Oykummasal12 benim bebiş 5 aylık emmeyi bıraktı o yüzden başladım ama emziren anneler doktora danışarak yapmalı, bebekte ishal yapabiliyormuş
Woody milyonlarinsevgilisi_ 1 kere icebildim. Ben omrumde daha kötü tadi olan bir sey yiyip icmedim🤦♀️
Oykummasal12 Blueandpurple72 anladım teşekkür ederim 5 ay 4 günlük bebeğim biraz daha beklemem lazım ozaman