milyonlarinsevgilisi_ Oykummasal12 benim bebiş 5 aylık emmeyi bıraktı o yüzden başladım ama emziren anneler doktora danışarak yapmalı, bebekte ishal yapabiliyormuş
limonlukarpuzzz milyonlarinsevgilisi_ ben sadece dukan birasi ve tatliyi keserek 1 haftafa 3 kilo verdim memnun kaldim 😂
limonlukarpuzzz milyonlarinsevgilisi_ olur olur zayiflarsin inaniyorum ben sana 🥰🥰 birde gündüz nescafe gold sekersiz süt tozusuz :) Gecede sade türk kahvesi 🥰
Deletedmom5455451 milyonlarinsevgilisi_ bende zorluyorum kendimi sodalı karşımdan normal suya meyve aroma katsın diye atıp içiyorum
Rojdaa milyonlarinsevgilisi_ Merhaba nasıl gidiyor? Ben de bugun başladım içmeye ve sadece hafif bir kahvaltı bide akşam yemeği az ekmeksiz bu şekilde ilerleyecem aralar da acıkınca elma veya salatalık yerin türk kahvesi içerim günü bu şekilde tamamlarım. Spor da zaten ev temizliği oğlumla yürüyüş ne bileyim işte öyle bakalım nasıl olacak.
Fitolmaya Postu hortlatmaya geldim 😂 ne yaptınız yakın zamanda yapan faydasını gören varmı ? Birde emzirirken uygulayan var mı ? Yaz geliyor düğünler yaklaşıyor nasıl gidecek bu kilolar 😔🤦