Emineese Chicco goody kabin boy bu araba ben 6 aylık kızıma aldım tek elle kapatabiliyorsunuz tek kelimeyle mükemmel
burcuruli bebegimhosgeldin biz doona aldık 28 günde birçok kez kullandık gerek araba olarak gerekse oto koltuğu niyetinde gayet memnunuz hatta aldığımız en kullanışlı ürün 🥰
FdmKnkl dlsclk trendyoldan kampanya ürünü olan kiwi markasını uyguna aldım. İçinde puset araba ve portatif besik var ben çok memnunum
Littlebird Cio ben de pusetli almıştım dediğiniz gibi tek sınıtı dönmemesi ama ben çok sıkıntı yaşamadım
Littlebird Familyboy 20 aylık olduk 12 aydan beri yürüyor ama hala çok sık kullanıyoruz hiç pişman olmadım daha
drnerkn bebegimhosgeldin mima xari tercih ettik görünüşü sebebiyle ama bence dünyanın kullanımı en zor ve büyük bebek arabası 🙄 zaten fiyatıda uçmuş gitmiş suan asla alınmaz bence
Birdunyabircennetannesi Familyboy Aynen öyle boşa alınan şey travel sistem. Baston bende istiyorum ama şuan cidden oda pahalı
Selinnnnn1 bebegimhosgeldin diamond baby trendyoldan almıştım iyikide almışım travel sistem alsaydım koyucak yerim yok malesef yer açısından çok iyi aracın bagajina çok rahat sığıyor tek elle rahat kapanıyor.. fiyat performans bir ürün