Cihangiriinannesii bebegimhosgeldin Baby home bh 104 baston kullanıyoruz çok memnunum ama bütçe varsa kabin bebek arabaları daha hafif ve kullanışlı bence
FdmKnkl dlsclk trendyoldan kampanya ürünü olan kiwi markasını uyguna aldım. İçinde puset araba ve portatif besik var ben çok memnunum
DefneVeraasigi baloglusss bizde de bu var taş gibi araba ama ağır. Bagaja koy çıkar faslından hiç hoşlanmıyorum 😅
Beren1621 11 yıl önce ilk kızıma baby2go aldım. Şuan ikinci bebeğime kullanıyorum. Çok sağlam. Beşiği de aynı marka
flzcebi Maxi cosi almıştım ve 1 yıldır sürekli kullanıyorum( yurt dışı iş seyahatine de gidiyorum, baya yük yüklüyorum alt tarafa) ordan oraya derken fazlaca kullanmam8za rağmen taş gibi çok memnunum. Anneler günümüz kutlu olsun:)
Minikprenses22 Ben Kiwi marka kullanıyorum komple set olarak almıştım Bebek Arabasi Anne yani Beşik Mama Sandalyesi takım olarak aldım çok memnunum kızım şuanda 5 aylık hiç bir sorun yaşamadım normal tek tek almaya kalktığınızda fiyat biraz yüksek ama takım olarak daha uyguna geliyor ama memnun kalırsınız
Geucy bebegimhosgeldin pierre cardin karma plus aldık aşırı memnunum hem hafif heö çom sağlam manevraları çok güzel. Fakat fiyatı 6 ayda bizim aldığımızın üç katına çıktı
Teachrr Kraft sharp xb aldım 9 aydır tepe tepe kullandım çok sağlam hafif çok yerde kaplamıyo ama şimdi alsam kesinlikle daha farklı kriterlerim olurdu . Mesela çift yönlü kullanmak için kolu hareket etmeli . Çok sarsılmaması için tekerlekleri büyük olmalı . Tek elle açılabilmeli falan
Gizemalp bebegimhosgeldin sizinde anneler gününüz kutlu olsun 🌸 baby2go kabin tipi olandan kullanıyorum ben memnunum rahat katlanıyor bebek içinde rahat ediyor fiyati makul eğer pusetlu istemiyorsanız bir bakın
Cio Littlebird ben de aynı şekil hem puset hem arabasını aldım tek sıkıntısı bence yön değiştirmemesi onun dışında çok memnun kaldık çevremden de kim sürse arabanız çok rahatmış diyor