Leonsmom gktrkasil evet evet ben direkt hamiltpnla başladım tek bunu aldım zaten çok minikkenn kullanmadık araba
Papatyamkuzum bebegimhosgeldin Kraft onxy aldık. Çok memnunum. Tek elle kapatabiliyorum, kapatınca da fazla yer kaplamıyor. Sürüşü çok rahat hafif. Biz 3 bine aldık. Şu an yükselmiştir muhtemelen ama bi kere alınıyo sonuçta. Ben çok memnunum. Tavsiye ederim.
fzehraaltay bebegimhosgeldin chicco ohlala kullanıyorum hem çok hafif hem tek elle katlanıyor hem de sağlam
Hazal_170721 Hamilton R1 kullanıyorum çok memnunum kabin tipi katlanıyor ve çok hafif iyi ki almışım benim için hiç bir eksiği yok sadece biraz pahalı
sarenur12 bebegimhosgeldin kesinlikle kabin boy almalısın kraft ya da baby2go ikiside çok iyi ve çok hafif tekerleri küçük olduğu için dönüşü kolay ben çok memnunum
Kbrbisi28 Kraft evo cift yonlu kullaniyoruz cok asiri memnunum birde araba koltugumuzda kraftin oda cok cok guzel
Eslemmoms bebegimhosgeldin baby plus canyon memnunum ama araba ağır biraz eğer eviniz yüksek katta ise ve asansör yoksa hem bebek hem araba biraz zor iner Hele ki bebeğiniz büyüdükçe imkansız diyebilirim 2.el yine baby plus baston aldık iyi
mommymomm bebegimhosgeldin doona aldık kesınlıkle mukemmel bı araba. asırı rahat kullanıslı. cok tavsıye edıyorum