Fadime99 bebegimhosgeldin duux almayın ben hiç memnun kalmadım 3 ay bile kullanamadım hemen kırıldı sakın almayın
Babybloom bebegimhosgeldin pierre cardin travel sistem alıp sadece ilk üç ay kullandım. Sonra chicco echo baston aldım, valla dünya varmış. Soran herkese de sakın travel sistem almayın diyorum😁
tugbac bebegimhosgeldin e bebekten kanz d go travel sistem kullanıyorum, çok memnunum. Sürüşü çok kolay, araba çok sağlam 👍🏻
Zeyzeyno bebegimhosgeldin Baby2go travel sistem kullanıyorum memnunun bu arada anneler gününüz kutlu olsun 💐
Mrvsen bebegimhosgeldin mamas papas ocarro. Memnunum ama travel sistem her zaman İçin insana yük gelir
birmelegibuyuturken MyPrincessBaby_ Bizim evin önündeki arabamız kadar fiyatı var biliyor çoğu kişi ama tercih edilecek bir bebek arabası değil yani😀 Yani bir bebek arabasına verilebilecek en yüksek rakam 5-6 olmalı bence
Cacacaca Canada10 ilk bebeğim için bende joie brisk lx baston ve içine uyumlu puset aldim. Çok memnunum. Hafif, açması kapatması kolay. Puset de travel sistem gibi konulabiliyor. Herkese tavsiye ederim.
Canada10 Cacacaca kesinlikle öyle ben ikinci el aldım 800₺ ama tertemiz AVM de kullanılmış sadece çok çok memnun kaldım sıfırı 2400₺ joienin pusetsiz olarak travelle yarışıyor zaten ☺️
nelmali bebegimhosgeldin joie chrome kullanıyorum baya sağlam dayanıklı her yerde kullanılıyor severek kullanıyorum ama bir yandan da ağır biraz büyüsün bastona geçeyim diye bekliyorum 😅
Oznurkk bebegimhosgeldin casual travel sistem bebek arabası kullanıyorum. Pusetini daha çok kullanıyorum şuan ama memnunum. Çok kolay kapanıyor açılıyor hiç yer kaplamıyor
GizemKivancK Pierre cardin karma travel sistem. Pusetini çocuğum pek sevmese de bebek arabasından çokkk memnunun hafif ufak ve her yere sığıyor kullanımı çok kolay
Zeynepalya_ve_annesi bebegimhosgeldin babyhope baston kullaniyorum cok memnunum hem hafif hemde tam yatar pozisyonu var hesaplida