flzcebi Maxi cosi almıştım ve 1 yıldır sürekli kullanıyorum( yurt dışı iş seyahatine de gidiyorum, baya yük yüklüyorum alt tarafa) ordan oraya derken fazlaca kullanmam8za rağmen taş gibi çok memnunum. Anneler günümüz kutlu olsun:)
Minikprenses22 Ben Kiwi marka kullanıyorum komple set olarak almıştım Bebek Arabasi Anne yani Beşik Mama Sandalyesi takım olarak aldım çok memnunum kızım şuanda 5 aylık hiç bir sorun yaşamadım normal tek tek almaya kalktığınızda fiyat biraz yüksek ama takım olarak daha uyguna geliyor ama memnun kalırsınız
Geucy bebegimhosgeldin pierre cardin karma plus aldık aşırı memnunum hem hafif heö çom sağlam manevraları çok güzel. Fakat fiyatı 6 ayda bizim aldığımızın üç katına çıktı
Teachrr Kraft sharp xb aldım 9 aydır tepe tepe kullandım çok sağlam hafif çok yerde kaplamıyo ama şimdi alsam kesinlikle daha farklı kriterlerim olurdu . Mesela çift yönlü kullanmak için kolu hareket etmeli . Çok sarsılmaması için tekerlekleri büyük olmalı . Tek elle açılabilmeli falan
Gizemalp bebegimhosgeldin sizinde anneler gününüz kutlu olsun 🌸 baby2go kabin tipi olandan kullanıyorum ben memnunum rahat katlanıyor bebek içinde rahat ediyor fiyati makul eğer pusetlu istemiyorsanız bir bakın
Cio Littlebird ben de aynı şekil hem puset hem arabasını aldım tek sıkıntısı bence yön değiştirmemesi onun dışında çok memnun kaldık çevremden de kim sürse arabanız çok rahatmış diyor
Seymagil MyPrincessBaby_ ilk kez siz yazınca gördüm. Evet bilmiyordum bilsem de tercih etmezdim onun fiyatı ne öyle ya 🤣🤣🤣🤣
birmelegibuyuturken MyPrincessBaby_ Bizim evin önündeki arabamız kadar fiyatı var biliyor çoğu kişi ama tercih edilecek bir bebek arabası değil yani😀 Yani bir bebek arabasına verilebilecek en yüksek rakam 5-6 olmalı bence
Familyboy Mamasboy evet kesinlikle öyle ve büyüyünce kullanıma uygun değil dünya oara veriliyor çok kullanamadan boşa çıkıyor travel sistem küçükken güzel oluyir ama büyüdükçe sığmıyor içine bebek en iyisi baston Bebek Arabaları hem ucuz hem hafif hemde uzun süreli kullanıma uygun
Stateofmotherhood bebegimhosgeldin Bir yaşına kadar Kinderkraft moov travel system kullandım. Şu an Maclaren Quest baston kullanıyorum.
cupacakes Stateofmotherhood maclaren günlük kullanım icin yeterli mi ? Ben de inglesina kullanıyorum ancak basic bi araba da almak istiyorm uçak seyahati vs icin .
Seymagil bebegimhosgeldin sizinde kutlu olsun 🌸🌸 joie Chrome ve gemm puset aldık. Pusetli kullanımı çok rahattı ama kendi oturma kısmı ile kullanım çok ağır 😬 evi asansörsüz olanlar tercih etmemeli 😂 ama sürümü gidişi çok güzel 🥲
Familyboy Seymagil sürümünden çok en önemli kısım ağırlığı indir kaldır zorluyorsa araba o araba kullanımı zor oluyor
Urasmmom Seymagil bende onu kullandım 11.ay sattım joie tourist e geçtim tek elle kapama var diye, bide buna da sonra tekrar çocuk istersem aynı poşeti takarım artık😃
Hly06 bebegimhosgeldin bagi flexfold tercih ettim ağırlığı haricinde cok memnunum. O kadar da olacak diye düşünüyorum çünkü tekerlekleri cok sağlam. Ayrıca pusetsiz tercih ettik tek seferde açılıp kapanıyor. Bayagi sağlam bi araba
Leyla0613 Hly06 bizim arabımızda bu travellere göre çok hafif aslında tek basıma açıp kapatabılıyorum sadece tutma yerı uzun size de öyle geliyor mu ayarlanmıyor
Familyboy Hly06 ağırlık en önemli sorun yalnız indir kaldır zor oluyor inşallah ilerde pişman olmazsın
EYEY 161525 bende onu kullanıyorum bebeğim 4 aylık daha arabanın iskelet kısmından gıcırtı sesi geliyor kullandıkça sizde de oldu mu bu durum acaba?