Anonim11 SinemAtlas ben de emziriyorum bebeğim 13 aylık ramazan orucu da tuttum sıkıntı yaşamadım ama kendinize göre düzenleme yapabilirsiniz belki arada hurma falan yersiniz
Anonim11 Ballkizz bizim bugün 1 hafta doldu dikkat ediyoruz yediklerimize,arada spor yapıyoruz. Sen de başla canım bugün haftaya bugün yine tartı günümüz
KiMdirBu Anonim11 Bende varim vermen gereken bı 20 kilom var 😢 postdaki yazılanları okuyunca çok motive oldum bu günden itibaren bende varım en son öğünümü 17:00 yedim yemem artık sabaha kadar
Anonim11 KiMdirBu aynen canım inş motivasyonun hiç bitmez. Şimdilik iyi gidiyor benim bakalım 1 hafta oldu bu grupla öncesinde de kendim yapıyordum. Hoş geldin diyeym☺️
Ballkizz Anonim11 tamamdır o zaman başlıyorum bununla ilgili grubunuz falan varmı yoksa sadece buradan mi
KiMdirBu Anonim11 Hoşbuldum canım bırakmak yok bu sefer yani inşallah 😅umarım hepimizde hedeflerimize ulaşırız biraz falza emek istiyor
123Asli Goktugakca-3419_ 45 dakikalık olan leslie 2 ay yap farkı görürsün gerçekten birde günlük kendine şöyle yap 1 salatalık 1 çubuk tarçın yarım limon 1 litre suya yap dinlensin iç günlük yap hergun 1 haftada bütün ödem vs gidiyor
Goktugakca-3419_ 123Asli tamam yapıcam dediğini inşallah 10 kilo hedefim evlenmeden önce 50 kiloydum alamıyodum 2 oğlandan sonra baya fazlasyla aldım🙄
123Asli Goktugakca-3419_ 🙈verirsin azimli olduktan sonra çocuktan sonra oluyor bünye kendini bırakıyor 😂ister istemez benimde 4 çocuktan kalan biraz vardı oda gitti 63 kiloya düştüm insan hafiflediginin hissetmesi mükemmel duygu
Goktugakca-3419_ 123Asli kaç yaşındasınız 4 çocuk maşallah ben 2 yle başedemiyorm Allah size kolaylık versin 😊
123Asli Goktugakca-3419_ 31 yaşındayım abileri büyüdü en büyüğü 14 yaşında erken evlendim şimdi boyum kadar 🙈amin inşallah cümlemize kolaylık versin rabbim zor çocuk büyütmek bebek uslu sessiz olunca kolay büyüyor 3 çocuğumda nasıl büyüdü anlamadım şimdiki 10 çocuğa bedel😂😂😂ilk çocuğum böyle olsaydı bidaha yapmazdım çocuk kesin
Goktugakca-3419_ 123Asli Aynen yaaa şimdikiler zor ne güzel oğlunuzda büyümüş genç anne işte en güzeli çocuklarını n yanında abla gibi olmak en çok istediğim 😊
0hem7dem Anonim11 58.7 geldim ben de bu sabah aralıklı oruca başladım ama sadece aralıklı kısmına uyuyorum diyet kısmı yok bende 😅 porsiyon kontrolüne dikkat etmem gerekiyor bir de spor yapamıyorum çalıştığım için vakit kalmıyor
Asya001 Anonim11 dün abur cubur yedim ve orucu bozdum şuan kendime çok sinirliyim ama bugün devam ediyorum tabikide üf dün en sevdiğim dizi vardı camdaki kız abur cubursuz izlemezdim aman canım saolsun 😂😂
Anonim11 Kızlar ya bugün arkadaşlarla günümüz var,bugünlük bozacağım haberiniz olsun😄 10 gündür ilk kez kaçamak olsun bugün. Akşam yemek yemem😄
KMerveK Anonim11 ben bi iki gündür dikkat etmiyorum ya of çok kızıyorum kendime ilk günler ne güzel dikkat ediyodum
Anonim11 KMerveK ya ben dikkat ediyorum da noluyo adet falan derken verememişim ki. Evet baya inceldim onun farkındayım ama tartıya yansımadı çok sinirim bozuluyor. Sen de pes etmeden devam et,arada kaçamak olur sıkıntı olmaz pes etmek yok