Merhaba arkadaşlar.. öncelikle bebeğim 18 aylık.. 11 aylık olana kadar bi durumdan dolayı eşimin tüm ailesiyle bizim evde kaldılar.. bebeğimin her şeyine malesef müdahale ettiler.. sen işleri hallet biz bebeği tutarız durumu vardı hep.. 6-7 aylıkken bikaç video izlettiler bebeğime.. o zaman başladı sürekli video açıldı.. ben çok karşıydım ama insanı öyle bezdiriyolarki, pes ettim, ses etmedim zaten gidecekler diye.. herkes gittikten sonra ben bi boşluğa düştüm, ilk defa bebeğimle yalnız kaldım.. annem hayatta değil, olsa her şeyimde yardımcı olurdu.. kaldığımız şehirde de başka kimsem yok.. her şeyle tek başıma ilgileniyorum. Eşimin ailesinin gittiği vakitte tam kızımın çok hareketlendiği bi dönemdi.. ben ev işleri, yemek, temizlik, kızım.. her şeye yetişemedim.. temizliği bebeğim yattıktan sonraya bıraktım. Yemek yaparken bebeğim hiç durmadığı için tvden çizgi film açıp oturttum.. derken derken şimdi 18 aylık ve tvde çizgi filmler şarkılar hep açık, ipadden istiyo, telefondan istiyo.. bende asla istemesemde işlerimi halledebilmek için, yemek falan yapabilmek için malesef açıyorum.. e açma ağlasın alışır diyeceksiniz.. açmazsam tek başına oynamıyor hiç bir şeyle, yapışıyor bana illa kucak, illa meme, çok ağlıyor onu alıyım diye, ben hiçbir şey yapamıyorum.. çok ama çok üzgünüm.. ben bi şekilde bırakmaya çalışacağım ama size sormak istediğim.. sizin günleriniz nasıl geçiyor? Siz işlerinizi hallederken bebeğiniz napıyor? Neyle oyalıyorsunuz? Bana tavsiyeleriniz neler?