omseyma öncelikle merhaba benim oglumda 3 yaşına giricek inşallah malesefki oglumda aşırı aşırı tel bagımlısıydı ve bende eşimin görevi nedeniyle ailelerimizden uzakta oturuyoruz ve kimsemiz yok,birgün oglum uyurken mırıldandı ve uykusunsa bana aç aç diyordu yani telefonu istiyordu o kadar etkilendim ki gündğzünde çok kararlı bir şekilde asla telefonu vermeme kararı aldım aynı zamanda da TV’den de açmadım eşimide ikna ettim onun için sonuçta rüyalarına bile girmişti ve çok üzülmüştüm,yemin ederim telefonu gizliyorduk 2 gün benimmahfetti inanın yüzümü görmeniz lazımdı yoldu resmen tırnakları hep yüzümdeydi eşim verelim bune dedi o derece kandı yüzüm yok dedim vermicem yüzümü bu hale getirdi boşunamı yaptığım çaba dedim evi işi gücü bıraktım hep vakit geçirdim 15 gün telefonu gizledik eşimle hep sonra sonra alıştı çok şükür şimdi hiç stemiyor bile çok şükür kararlı olun belki evet yanlış bir yöntemle bıraktırdım ama bıraktı sonunda ve konuşması inanılmaz gelişti anlatamam benim teli bıraktırma hikayem bu şeklde 😌