omseyma 18 ay17günlük evet bazı zamanlar açıyorum sadece müzik ya da minianima.O kadar alışmışımki tv açmamaya ben harıl harıl iş yaparken oğlum tv izlesin demek aklima gelmiyor inan önce kendinin bu kolaylıktan vazgeçmen gerek.Evde radio var çok sıkıldıgında onu veriyorum,çook fazla huysuz oldugunda yarım saat açıyorum tvyi,oglum ben yemek yaparken kucağımda yada tencere tava oynuyor asla oyuncakla arası yok bensiz birşey yapmaz oynamaz,ilgisini tencereler çekiyor ev süpürürken arkamda elime ıslak mendil veriyorum hadi sende buralari sil diyorum o sekilde geçiyor günümüz hiç açmayan biri degilim mümkün olduğunca az..Ben alıştım bu duruma o yüzden rahatlıkla iş yapıyorum.3-5gün huysuzlanır sonra alışır biraz esnetin iş yapmayi ve birlikte vakit geçirin dışarıya çıkın o şekilde daha az izler ve daha sonrasında yok olabilir.Sizde ona göre nasıl iş bölümü yapacağınızı planlayın öyle yapın uyum sağlayacaktır inşallah zor bi durum bağımlılık.Sizi kötülemek ya da yargılamak için degil bu dediklerim kendi bebegimle ilgili örneği verdim.Birde çevrenize baskı yapın izlemeyecek diye onlarda çok etkiliyor güzel anne bizler ne kadar çabalarsak çabalayalim onların iyiligi için başkası öyle yapmıyor.