mehmel54 herkesin yorum yapma özgürlüğü elbettte varda bende bu yüzden yorum yaptım. Sizde hatanızı kabul etme sorunu var. Ben yanlış bi çıkış yaptım demek yerine seviyesizce kavga mı edelim diyorsunuz. Ben okuduğumu çok iyi anlıyorum edebiyat öğretmeniyim ama belli ki siz düşüncelerinizi doğru ifade edemiyosunuz yada insanların anladığı şeyler sizin işinize gelmeyince lafı çevirmeye çalışıyorsunuz “kimisi hava atmak için en pahalısını alıyor” bu cümlenin hiç yanlış anlaşılacak bi tarafı yok ki tek tepki gösteren de ben değilim başkalarıda size tepki göstermiş. Siz duyarsızsınız diye okuyup araştıran bebeğine en iyisini yapmak isteyen anneye gösterişçi diyemezsiniz. Bebeğimizi bi yere götürürken şampuanıda yanımızda götürüp hava mı atıyoruz bu neyin kafası? Bebeğini iyi pahalı giydirene görgüsüz yada israfçı diyen biri vardı sitede o da mı sizdiniz acaba diye düşünüyorum şuan çünkü bu sağlıklı bi düşünce değil durumum yettiğince bebeğime her şeyin en iyisini alırım. Kıyafetinde yemeğinde şampuanında detarjanında gerekirse kendime almam ona alırım ki daha rahat hava atabileyim 💸💵💴💷💶💰