Yusufagahinannesi hâlâ aynı şeyleri sayıklayıp duruyorsun bak biri daha aynısını demişti umarım yukarı cikipta okursun şampuanla nasıl hava atabilir ki demişti söylediğim şey neydi biliyor musun pisik kremi için demek istemiştim cevremde de örnekleri olduğu için aklıma ilk bu geldi dedim yukarı çıkıp okuyabilirsin hatanı kabul etmiyorsun demişsin ama ben zaten açıklama yaptım evet yanlış anlaşıldım ama açıklamamı aslında ne demek istediğimi anlattım bir arkadaşa dedim ve sana da anlattım ama yok kafanda ne varsa onunla gidiyorsun evet bende bebeğime her şeyin en iyisini almaya çalışıyorum bunda hemfikiriz ki herkes öyledir ama cevremde gördüklerimden yola çıkarak yaptım o yorumumu tamam kardeşim diyip geçeceğine uzatıyorsun da uzatıyorsun üstelik ne demek istediğimi defalarca anlatmama rağmen ama bende hata anlamayan birine böyle uzun uzun yazılar yazıyorum şimdi istediğini yazabilirsin istersen söv tek kelime edip de cevap vermeyecem sana herkes kalbinin ekmeğini yer ben kötü bir şey olarak söylememiştim ama kötü algıladıysan yaptığım açıklamaya rağmen kötü düşünebiliyorsan daha da yazmaya gerek duymam zaten sende kalbinin ekmeğini ye tek dileğim budur