Zk-mommy Busemertt benim oğlum da atopik, Bioderma krem verdi doktor, bende Sebamed şampuan kullanıyorum ya ve 500ml yeni almıştım bitsin mustelaya gecicem, Sebamed iyi diye biliyodum keşke en baştan mustela alsaydim
Busemertt Zk-mommy evet biz de bioderma kullanıyoruz. Sebamed i ben de çok iyi diye biliyorsun kupkuru yaptı döktü bütün vücudu çocuğun. Valla bitmesini bekleyemedim kendime kullandım ben 🤷🏼♀️
DamlaTa Ebrar673 herkes banada mustela demişti ben chicco tercih ettim. Bi sorun yaşamadım. İçime sinmeyip vücut losyonu ve güneş kremini mustela aldım. 1 hafta önce öğrendimki mustelanın içeriğindede zararlı maddeler varmış, bilsem almazdım. Çocuğum 2 yaşında bi sonraki şampuanınıda dalin yada uni baby almayı düşünüyorum
Ekvatoral Ebrar673 ilk sebamed setini almıştık. Sonra unibaby aldım üç tane. Neredeyse her gün yıkarım daha biri bile bitmedi
Ayse1989 Dalin kullanıyordum cok saç dökülmesi başlayınca mustela geçtim gerçekten hemen kesildi dökülmesi
Ates_mami Ebrar673 mustela kullanıyordum hep. Oğlum gözümü yakıyor deyince eczaneye gittim. Başka bakayım alayım diye. İçeriği şöyle temiz böyle temiz dediler küçük bişey. Fiyatını da sormadım aldım kasada 900 TL dedi. Bu mu 900 benim 3 çocuğum var hergun banyo yapıyorlar 1 hafta ya gider ya gitmez dedim. Almıyorum çok pahalıymış dedim. Eve döndüm çocuklar bekliyor diye. Eşime dedim başka eczaneye git. İncia minoris mustela hangisi varsa al dedim. Hiçbiri de yokmus. Dalin var alayım mı dedi. İyi al dedim. Anam o ne güzel koku. Mis gibi kokuyor çocuk dalinle. Diğerleri böyle kokmuyordu. Benimkiler de artık büyüdüler. Öyle eskisi gibi takılmıyorum artık içeriğe. Zaten ben biyoloji mezunuyum. Bildiğim kadarıyla bu zararlı bileşenlerin ciltten emilmesi 3 dk nin üzerinde. Yıkayıp hemen iyice duruluyorum. Büyüdukelri için de takılmıyorum artık.
Sblatc Alpitom evet malesef. İnstagram da prema ve onun anneliği diye bi sayfa var. Temiz içerikli ürünler paylaşıyo bakın isterseniz
mehmel54 Yusufagahinannesi arkadaşım anlatamadım galiba ya da anlamak istemiyorsun yorumumu iyi oku anlamadıysan git defalarca oku bazı insanlar var dedim herkes hava atmak için kullanıyor demedim cevremde örneklerini gördüğüm için aklıma ilk bu geldi dedim cevremde çok kişi var şu marka da iyiymiş ama pahalı daha iyidir diye en pahalısını aldık diyen ben burada hiçbirinizi tanımıyorum neden hava atmak icin aliyorsunuz diyim akil var mantik var arkadaşın da öyle sorusu olunca aklıma geldi söylemek istedim aklımdakini de söylemeyeceksem neden buradayım ben hani fikir özgürlüğü vardı? Evet yazdığım şey yanlış anlaşılmış olabilir ama açıklamasını yaptım neden hâlâ üstelersin anlamıyorum kavga mı edelim illa burada seviyesizce bu mudur yani böyle mi çözülsün istiyorsun he evet kavga edelim öyle çözelim problemi dersen ben burda sabaha kadar kavga ederim emin ol sana saygılı davranığım için beni yerin dibine sokacağını falan düşünme sakın yapamazsın açıklamamı yapmışım tamam de geç bi arkadaş da yazdı ona da açıkladım madem o kadar sinirlendin yorumuma kim ne yazmış kime ne açıklama yapmışım oku öyle saldır ve şunu da unutma burda kimse benim kadar sakin davranmaz kalbini kırarlar dikkat et
Yusufagahinannesi mehmel54 herkesin yorum yapma özgürlüğü elbettte varda bende bu yüzden yorum yaptım. Sizde hatanızı kabul etme sorunu var. Ben yanlış bi çıkış yaptım demek yerine seviyesizce kavga mı edelim diyorsunuz. Ben okuduğumu çok iyi anlıyorum edebiyat öğretmeniyim ama belli ki siz düşüncelerinizi doğru ifade edemiyosunuz yada insanların anladığı şeyler sizin işinize gelmeyince lafı çevirmeye çalışıyorsunuz “kimisi hava atmak için en pahalısını alıyor” bu cümlenin hiç yanlış anlaşılacak bi tarafı yok ki tek tepki gösteren de ben değilim başkalarıda size tepki göstermiş. Siz duyarsızsınız diye okuyup araştıran bebeğine en iyisini yapmak isteyen anneye gösterişçi diyemezsiniz. Bebeğimizi bi yere götürürken şampuanıda yanımızda götürüp hava mı atıyoruz bu neyin kafası? Bebeğini iyi pahalı giydirene görgüsüz yada israfçı diyen biri vardı sitede o da mı sizdiniz acaba diye düşünüyorum şuan çünkü bu sağlıklı bi düşünce değil durumum yettiğince bebeğime her şeyin en iyisini alırım. Kıyafetinde yemeğinde şampuanında detarjanında gerekirse kendime almam ona alırım ki daha rahat hava atabileyim 💸💵💴💷💶💰
Winnithepooh Ebrar673 ben bubchenbaby sensitive kullanıyorum mustela gunes kremi alirken yanında kremini ve şampuan hediye verdiler minik boy şahsen begenmemistim bubchen de içerik temiz 🙂 tercih meselesi diyorum ama vucut kremi mesela sirenol kullanıyorum sinek ilacı siveno dudak kremi hipp vallahi hangisi bütçeye uygunsa ve içeriği iyi ise onu tercih ediyorum 🤣
irva Winnithepooh Hahahhaah 😬😬😬 yapacak bişey yok kuzu 17 aylık doğduğundan beri kullanıyorum değişemem daha biraz daha büyüsün de değişiriz 😬
Hilalse Ebrar673 dalin şampuan değilde deterjan kullandım bir ara şampuan uni baby, jonsons kullandım ama beğenmedim uni iyidir
Toprakseyran Ebrar673 valla nir şampuanla o kadar parayı veremem yaa zaten herşeyin fiyatı almış başını gitmiş bizi bebekken sabunla yıkıyorlaröış valla 😂 o yüzden ben de oğlum doğdu doğalı dalin kullanıyorum çokd a güzel valla çok memnunuz 🥰🌼
Oznur_06 Sebamed kullanıyorum. 3 çocuğum var 2yaşına gelene kadar sebamed kullandım çok memnunum 2yasından sonra dalin kullandım