Sblatc Alpitom evet malesef. İnstagram da prema ve onun anneliği diye bi sayfa var. Temiz içerikli ürünler paylaşıyo bakın isterseniz
limonlukarpuzzz Ebrar673 ikiside zararli bir içerige sahip oldugu için tercih etmiyorum.. Minoris ve mustela kullaniyorum memnunum.. Bir sefer ellerini dalinle yikadim çocuğun ellerini mahvetti kabarciklar oluşturdu hassas cilt boyle yapiyor ..
Simurg Ebrar673 Dalin kızımı mahvediyor alerjik bünyesi var teni de çok hassas. Bubchen kullanıyorum ben çok memnunum
cydcvk Ebrar673 alerjik kızım var mecburum mustelaya. Dalin ve unibaby kesinlikle yasakladı doktorum. Zaten bi şişe aylarca gidiyo. O yüzden pahalı olması ğek koymuyor
Busemertt Fatosahinibrahim27 evet ama sadece mustela yeterli olmadı tabi. Biodermanın losyonu ve duş jelini de kullanıyoruz canım
Xxxyyy07 YeniAnneIstanbul aslinda var burda da ama magazalards gormedim internette goruyorum. Gerci pek magaza gexdigimde yok 😀
Domino Ebrar673 uni kullaniyorum. dalın de yeni doğduklarında kullanıyordum. Yeni bebeğime de dalin aldım büyüyünce o da uni kervanına katılacak ınsallah 🤣
Zk-mommy Busemertt benim oğlum da atopik, Bioderma krem verdi doktor, bende Sebamed şampuan kullanıyorum ya ve 500ml yeni almıştım bitsin mustelaya gecicem, Sebamed iyi diye biliyodum keşke en baştan mustela alsaydim
Busemertt Zk-mommy evet biz de bioderma kullanıyoruz. Sebamed i ben de çok iyi diye biliyorsun kupkuru yaptı döktü bütün vücudu çocuğun. Valla bitmesini bekleyemedim kendime kullandım ben 🤷🏼♀️
DamlaTa Ebrar673 herkes banada mustela demişti ben chicco tercih ettim. Bi sorun yaşamadım. İçime sinmeyip vücut losyonu ve güneş kremini mustela aldım. 1 hafta önce öğrendimki mustelanın içeriğindede zararlı maddeler varmış, bilsem almazdım. Çocuğum 2 yaşında bi sonraki şampuanınıda dalin yada uni baby almayı düşünüyorum
Ekvatoral Ebrar673 ilk sebamed setini almıştık. Sonra unibaby aldım üç tane. Neredeyse her gün yıkarım daha biri bile bitmedi
Ayse1989 Dalin kullanıyordum cok saç dökülmesi başlayınca mustela geçtim gerçekten hemen kesildi dökülmesi
Ates_mami Ebrar673 mustela kullanıyordum hep. Oğlum gözümü yakıyor deyince eczaneye gittim. Başka bakayım alayım diye. İçeriği şöyle temiz böyle temiz dediler küçük bişey. Fiyatını da sormadım aldım kasada 900 TL dedi. Bu mu 900 benim 3 çocuğum var hergun banyo yapıyorlar 1 hafta ya gider ya gitmez dedim. Almıyorum çok pahalıymış dedim. Eve döndüm çocuklar bekliyor diye. Eşime dedim başka eczaneye git. İncia minoris mustela hangisi varsa al dedim. Hiçbiri de yokmus. Dalin var alayım mı dedi. İyi al dedim. Anam o ne güzel koku. Mis gibi kokuyor çocuk dalinle. Diğerleri böyle kokmuyordu. Benimkiler de artık büyüdüler. Öyle eskisi gibi takılmıyorum artık içeriğe. Zaten ben biyoloji mezunuyum. Bildiğim kadarıyla bu zararlı bileşenlerin ciltten emilmesi 3 dk nin üzerinde. Yıkayıp hemen iyice duruluyorum. Büyüdukelri için de takılmıyorum artık.