Yusufagahinannesi arkadaşım anlatamadım galiba ya da anlamak istemiyorsun yorumumu iyi oku anlamadıysan git defalarca oku bazı insanlar var dedim herkes hava atmak için kullanıyor demedim cevremde örneklerini gördüğüm için aklıma ilk bu geldi dedim cevremde çok kişi var şu marka da iyiymiş ama pahalı daha iyidir diye en pahalısını aldık diyen ben burada hiçbirinizi tanımıyorum neden hava atmak icin aliyorsunuz diyim akil var mantik var arkadaşın da öyle sorusu olunca aklıma geldi söylemek istedim aklımdakini de söylemeyeceksem neden buradayım ben hani fikir özgürlüğü vardı? Evet yazdığım şey yanlış anlaşılmış olabilir ama açıklamasını yaptım neden hâlâ üstelersin anlamıyorum kavga mı edelim illa burada seviyesizce bu mudur yani böyle mi çözülsün istiyorsun he evet kavga edelim öyle çözelim problemi dersen ben burda sabaha kadar kavga ederim emin ol sana saygılı davranığım için beni yerin dibine sokacağını falan düşünme sakın yapamazsın açıklamamı yapmışım tamam de geç bi arkadaş da yazdı ona da açıkladım madem o kadar sinirlendin yorumuma kim ne yazmış kime ne açıklama yapmışım oku öyle saldır ve şunu da unutma burda kimse benim kadar sakin davranmaz kalbini kırarlar dikkat et