Kocakgiller Keremikoo bence makul sesi benim kızımda korkuyordu diğer süpürgemizden ama bundan korkmuyor akşam o uyurken falan çalıştırdığım zaman uyanmıyor cok-da sessiz degil
Kagan-89 Bende v12 kullaniyorum keske daha once alsaymisim kolu hic yormuyor, ilk supurdugunuzde evden cikanlara sasiracaksiniz gozumde buyuyen o supurme isini simdi hergun yaomak istiyorum koca ev 1 saat icinde bitiyor.imkaniniz varsa v12 nin yorumlarini da okuyarak alin derim pisman olmazsiniz..
Keremikoo Yorum yapan tüm arkadaslara tesekkurler. Sevgililer günü, anneler günü, dogum günü, evlilik yildonumu, kadinlar gunu gibi tum onemli gun ve haftalardaki hediye haklarimdan vazgecip taksitle v12 aldirmis bulunmaktayim. Umarim pisman olmam, Amin😂
Keremikoo Rose1221 cok agir ve basma tusu yok demisler yorumlarda. V12 nin de haznesi kucuk demisler ama kampanya yakaladim. V12 v10dan v11 den daha uyguna fiyatliydi. Hayirlisi bakalim.
Adssmom Keremikoo v8 almaya gittim satış danışmanı v10’un %30 daha fazla çekim gücü dedi. Arada çok fark olmadığı için v10 absolute almıştım. Almadan önce epey araştırdım alalı henüz 10 gün oluyor çok memnunum. Parke başlığı vs her şey oluyor absolute modelinde. Animal olursa yalnızca halı başlığı oluyor.
Keremikoo Adssmom v10 nun kampanyasini kacirdim gecen gün. Olsaydi alacaktim aslinda 6500 dü. Simdi yine artmis o sebeple az daha verip v12 aldim
Ebruea Keremikoo bende v12 istiyorum çocuğumun toz akar alerjisi var diye. Ne kadara aldımız geçen 10 bindi