muhendisanne1 Keremikoo bende v8 absolite modeli var turuncu saplı olan , evim 230 metre kare ve tüm evi süpürmeye şarjı yetiyor salonu her zaman süpürmem zaten , koltuk ve yatağım dahil , kayınvalidem de normal v8 var oda memnun ama benimkinde ekstra aparatlar var
[silindi] muhendisanne1 merhaba sarjı o kadar nasıl yetebilir şaşırdım bana 90 m2 ye yeterli dediler arada sarj edip mi devam ediyorsunuz acaba 🙄
Kocakgiller Keremikoo ben v12 kullaniyorum asiri memnunum ama bana kalsa v8 yeterliydi cok paralara gerek yok lakin eşim israrla v12 istedi
Keremikoo Kocakgiller peki cok ses yapiyor mu aklima geldi sonradan, biraz yuksek seslerden korkan bi oglum varda.
Kocakgiller Keremikoo bence makul sesi benim kızımda korkuyordu diğer süpürgemizden ama bundan korkmuyor akşam o uyurken falan çalıştırdığım zaman uyanmıyor cok-da sessiz degil
Kagan-89 Bende v12 kullaniyorum keske daha once alsaymisim kolu hic yormuyor, ilk supurdugunuzde evden cikanlara sasiracaksiniz gozumde buyuyen o supurme isini simdi hergun yaomak istiyorum koca ev 1 saat icinde bitiyor.imkaniniz varsa v12 nin yorumlarini da okuyarak alin derim pisman olmazsiniz..
Keremikoo Yorum yapan tüm arkadaslara tesekkurler. Sevgililer günü, anneler günü, dogum günü, evlilik yildonumu, kadinlar gunu gibi tum onemli gun ve haftalardaki hediye haklarimdan vazgecip taksitle v12 aldirmis bulunmaktayim. Umarim pisman olmam, Amin😂