Kagan-89 Bende v12 kullaniyorum keske daha once alsaymisim kolu hic yormuyor, ilk supurdugunuzde evden cikanlara sasiracaksiniz gozumde buyuyen o supurme isini simdi hergun yaomak istiyorum koca ev 1 saat icinde bitiyor.imkaniniz varsa v12 nin yorumlarini da okuyarak alin derim pisman olmazsiniz..
Keremikoo Yorum yapan tüm arkadaslara tesekkurler. Sevgililer günü, anneler günü, dogum günü, evlilik yildonumu, kadinlar gunu gibi tum onemli gun ve haftalardaki hediye haklarimdan vazgecip taksitle v12 aldirmis bulunmaktayim. Umarim pisman olmam, Amin😂
Keremikoo Rose1221 cok agir ve basma tusu yok demisler yorumlarda. V12 nin de haznesi kucuk demisler ama kampanya yakaladim. V12 v10dan v11 den daha uyguna fiyatliydi. Hayirlisi bakalim.
Adssmom Keremikoo v8 almaya gittim satış danışmanı v10’un %30 daha fazla çekim gücü dedi. Arada çok fark olmadığı için v10 absolute almıştım. Almadan önce epey araştırdım alalı henüz 10 gün oluyor çok memnunum. Parke başlığı vs her şey oluyor absolute modelinde. Animal olursa yalnızca halı başlığı oluyor.
Keremikoo Adssmom v10 nun kampanyasini kacirdim gecen gün. Olsaydi alacaktim aslinda 6500 dü. Simdi yine artmis o sebeple az daha verip v12 aldim
Ebruea Keremikoo bende v12 istiyorum çocuğumun toz akar alerjisi var diye. Ne kadara aldımız geçen 10 bindi
calikusuu Keremikoo V10 kullanıyorum, memnunum. Evde kedimiz var, çekiş gücü çok iyi. Nerdeyse tüm parçaları yıkanıyor. Temizlemesi de kolay. Başlık sayısı fazla. Öneririm.
Keremikoo Ebruea 10 bine aldim. 6 taksite bolduk. Dyson turkiye saticisindan daha uygun fiyatli tum modeller. Diger v10 v11 bitmisti. V8 animal var su an indirimde. Sarji ve hafifligi sebebiyle v12 aldim insallah memnun kalirim. V12 kullananlara birsey soracagim. Haznesi kucuk oldugu icin 3 4 supyrmeden sonra filtre temizleme uyarisi veriyor surekli demisler yorumlarda. Sizde yasiyor musunuz sikıntili bir durum mudur? @Kagan-89 @LinaAzem @Kocakgiller @Hamzaaslan @Birkucukkelebek
Kocakgiller Keremikoo ben alalı 1 ay olcak ve evim 100 metre kare 4,5 supurmede anca doluyor haznesi 1 aydir hic oyle bir uyarı vermedi. hazneside bence gayet yeterli çok boşaltmak o kadar pratikki hemen bosaltiveriyorum.
Birkucukkelebek Keremikoo filtre temizleme uyarısı hiç almadım ben sadece hazne dolduğunda boşaltmam için uyarı veriyor ki zaten her süpürme sonrası boşaltıyorum ben.
LinaAzem Keremikoo bi kaç defa uyarıyı verdi çok çok toz birikince öyle diyo çok tozlu bi yerleri süpürünce uyarıyı veriyo temizlemesi çok basit ama söküp temizleyin
LinaAzem Keremikoo ben her hafta söküp temizlerim yıkarım tam kurumadan asla çalıştırmayın ve süpürürken asla su değdirmeyin
Keremikoo Kocakgiller hazne bosaltmakla ilgili degil bu dedigim. Hazneyi cok pratik bosaltiliyormus. Filtresini yikama uyarisi veriyormus onu demek istemistim.onu vermedi diyorsunuz o zaman.