Minnakkk Queenhurrem_23 tavuk suyu corbası patates oturtma pilav salata 😋😋😋 kızıma da hazır mantı pişirdim ogluma da brokoli corbası 😀 anam herkes ayrı dunya takılıyor evde
Queenhurrem_23 Minnakkk herkese ayrı ayrı olunca zor oluyor canım ya. Rabbim yardımcın olsun 😘 afiyet olsun 😘
Queenhurrem_23 0123 valla canım bulgur pilavı yaptım bide cacık ayreten biber kızarttım biraz. Güzel oldu ♥️Teşekkür ederim 🥰 afiyet olsun 😘
Queenhurrem_23 Ebru2022 inşallah tez zamanda canım ❣ olsun bebeğin daha önemli ❣️zamanla her şey oturuyor yerine ♥️♥️
haziran6 Queenhurrem_23 teşekkürler canım benim 💛🖤💛🖤💛🖤bide çorba yaptım bebişime sizide afiyet olsun inşallah
Queenhurrem_23 Pikapikapikacuuu bunu daha önce hiç duymadım canım denerim bi ara teşekkür ederim 💕 afiyet olsun 😘
Minnakkk Queenhurrem_23 evet hem de cok zor. Surekli kızıma göre menü oluşturmaya calısıyırum ama bazen bizim de canımız Baska seyler istiyor o yuzden boyle herkese ayrı cıkmaz zorunda oluyır 😀😀
Ssssraa Tarhana çorbası Bezelyeli tavuk sote ve pirinç pilavı yaptım. Ayran ya da yoğurt çıkarırım yeter 🥰
Zeliff Queenhurrem_23 evet ya kurtarıcım 😅 kızımla grip olduğumuz için sürekli yayışıyoruz bugün yemek bu kadar🤭