Honki_Ponki Queenhurrem_23 sagol sanada afiyet olsun canım haftaya ramazan artık ramazan ayına iftar postlarını sık görürüz burda 🤗
Yenidoganbakimi Queenhurrem_23 patatesli patlıcan yemeği yanına şehriyeli bulgur pilavı tatlı olarakta 3,5 aylık bir miniği yiyeceğim🤣
edep_ya_hu_edep Queenhurrem_23 Mercimek çorbası, bulgur pilavı, tavuk . Tabi oda kızım uyursa uyumasını bekliyorum akşam oldu hala yemek yok .
Tweetyy mucizem3006 kuru fasulye oyyyyy tadını unutcam artik nasil ozledimmmmm. 3 ay 7 gunluk bebisim daha cesaret edemedim yemeye. Benim yerime ekmek ban 😁🥲
mucizem3006 Tweetyy ayy hakkınızı helal edin en kısa zamanda yaparsınız inşallah, ben düdüklüde 35 dk da hızlı hızlı yapıyorum😂
Esilasel Queenhurrem_23 kızıma sebze çorbası, ayran çorbası bize, fırında sebzeli tavuk, bulgur pilavı😋😋
Tweetyy mucizem3006 yaa gaz için valla. 3 gun once bi mercimek çorbası denedim kimyon döktüm ustune bide kimyon çayı içtim 2 gündür uykular haram 😁 geçenlerde bide nohut denedim oyle oldu cesaret edemiyorum 🙈
Queenhurrem_23 0123 valla canım bulgur pilavı yaptım bide cacık ayreten biber kızarttım biraz. Güzel oldu ♥️Teşekkür ederim 🥰 afiyet olsun 😘
Ebru2022 Queenhurrem_23 bebek oldu olalı yemek yapamıyorum ki pasta yemek bitti ne zaman geri yapmaya başlarım bilmiyorum 😀
Queenhurrem_23 Ebru2022 inşallah tez zamanda canım ❣ olsun bebeğin daha önemli ❣️zamanla her şey oturuyor yerine ♥️♥️
mucizem3006 Tweetyy yaa aslında büyümüş 3 ay da gaz problemi azalıyor ama tabi bebişten bebişe değişir 🤔
ymn2019 Kiymali sebzeli karnabahar bulgurlu kofte ve calisoyrm gidnce yapcam.Ikibucuk yasinda oglum var yemek yapmak zorundaym😒
Tweetyy mucizem3006 bende çözüldü gaz problemi diye denedim de olmadi valla pişman oldum. Ben öyle şeyler yemezsen sıkıntı yok ama . Bi ara kuru fasulye deneyeceğim bi kac hafta geçsin 😁 afiyet olsun size