mucizem3006 Tweetyy yaa aslında büyümüş 3 ay da gaz problemi azalıyor ama tabi bebişten bebişe değişir 🤔
Tweetyy mucizem3006 bende çözüldü gaz problemi diye denedim de olmadi valla pişman oldum. Ben öyle şeyler yemezsen sıkıntı yok ama . Bi ara kuru fasulye deneyeceğim bi kac hafta geçsin 😁 afiyet olsun size
EsilaMiracAyaz_Moms Queenhurrem_23 Valla ben de bezelye yaptım bi de bulgur pilavı. Yanına da yoğurt yeriz. Eşim yemek seçmez sadece mercimek çorbası istemiş canı “aşkım yorulmazsan yapar mısın” diye rica etti kıramadım. Onu da yaptımm 🤗❤️
cansuali Queenhurrem_23 bende bulgur pilavı yaptım 🤭yanına sulu bişey olsun diye papates yemeği yaptım bebisli olunca hemen pratik olsun dedim😃
Pikapikapikacuuu Queenhurrem_23 Fırında tavuk patates ve salata. Bence senin menün tamam biz bulgur pilavını pişmiş yufkayla yeriz tavsiye ederim.
Queenhurrem_23 Pikapikapikacuuu bunu daha önce hiç duymadım canım denerim bi ara teşekkür ederim 💕 afiyet olsun 😘
Minnakkk Queenhurrem_23 tavuk suyu corbası patates oturtma pilav salata 😋😋😋 kızıma da hazır mantı pişirdim ogluma da brokoli corbası 😀 anam herkes ayrı dunya takılıyor evde
Queenhurrem_23 Minnakkk herkese ayrı ayrı olunca zor oluyor canım ya. Rabbim yardımcın olsun 😘 afiyet olsun 😘
Queenhurrem_23 0123 valla canım bulgur pilavı yaptım bide cacık ayreten biber kızarttım biraz. Güzel oldu ♥️Teşekkür ederim 🥰 afiyet olsun 😘