iki_prenses_annesi crazymommy hiç adet olmadım ki daha canım . Sorun da orda üstünden geçip geçmediğini de bilmiyorum
iki_prenses_annesi ikiprensannesii2 ama şimdi haksız mıyım 😁 zaten olursa da gerçekten kız da olursa erkek de ismini azim koyarım 😁😁
iki_prenses_annesi Yusuf53 hayır canım henüz adet olmadım doğum sonrası o yüzden korkum büyük . Kan testi verdim bakalım sonuç çıkmadı
iki_prenses_annesi iki_prens_annesi anam dünür sus sus tövbe de aman 😁😁 ben böyle iyiyim anam yeter valla . Ben 3 yaparsam sende yaparsın bak ona göre 😁😁
iki_prens_annesi iki_prenses_annesi aaa yok ben almiyim iki oglan bana yeter 3. Erkk olursa eger kalbim durur kaldiramz 😂😂
iki_prenses_annesi Nesrincente büyük kızım da da yaşadım aynısını canım . Onda aylık iğne vuruldum bunda 3 aylık zorla buldum . Etkileri aynı beni ters tepti
crazymommy iki_prenses_annesi Kimisinin böyle oluyor muş ama emzirdigi için adet olmuyor muş belki sizin de öyle birşey dir
Dermin iki_prenses_annesi canım değilsindir büyük ihtimal iğneden oluyor korma iğnenin yan etkisi çok çünkü
iki_prenses_annesi Dermin mide bulantısı bel ağrısı eklenince korktum canım . Bakalım sonuçları bekliyorum bi çıksa hayırlısı ile
minikbirsuperisii00 Ya konuyla alakasız ama bende 3 aylık iğne yaptırmayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz
iki_prenses_annesi minikbirsuperisii00 canım şimdi herkesin bünyesi farklı olduğu için bilemedim. Şahsen kendim kullanıyorum ama hiç memnun değilim . Adet düzensizliği ara ara lekelenme kanama yaptı öyle yani bende ki etkileri . Belki sende bunların hiçbiri olmayacak yada farklı olacak .
iki_prenses_annesi crazymommy büyük kizimda hemen oldum sonra yine düzensiz oldu . Bakalım bunda ne zaman olur canım
Dermin iki_prenses_annesi bende 3 aylık iğneyi olmayı düşünüyorum 1 ay oldu canım doğum yapalı tavsiye edermisin yan etkisi çok oldumu iğne hakknda hiç iyi şeyler duymadım adeti kesiyormuş kilo aldırıyormuş