iki_prenses_annesi Delivery yok yok ben ismini Azim koyacam kız 😁 Allah’ım iyiliğini versin emiii Çin Seddi iyiymiş 😁😁
Naydin iki_prenses_annesi iki_prenses_annesi bem sadece ger çekilme ile korunuyorum. Ya da korumduğumu sanıyorum. Kaç sene hep böyle korundum hiçbir sıkıntıda yaşamadım. Kondom evlilik boyunca hiç kullanmadım. 2 çocuğum var ikisinide iseye bile yaptık. Bence değilsinizdir yani hepsini yapmışsınız. Rahat olun. Eğer hamileysenizde buladar korunmaya rağmen yapcak bişi yok Allahım işi deyip oturacaksınız😀😊
iki_prenses_annesi Naydin işte bende çocuk istemediğim için canım ne yöntem varsa hepsini bir arada kullanamaya başlayacam nerdeyse . Ne yapalım anam artık bu halde bile gelecek olan basım gözüm üstüne 🌺😁
iki_prens_annesi iki_prenses_annesi aaa yok ben almiyim iki oglan bana yeter 3. Erkk olursa eger kalbim durur kaldiramz 😂😂
iki_prenses_annesi iki_prens_annesi işte bende onu diyorum dünür ya 3 te kız olursa onun için bi erkek daha olacak sende ben anlamam 😁😁
iki_prens_annesi iki_prenses_annesi illa bni hamile biraktrcan he istemiyom bn kiraciyim sezeryan dunya kadar para bezi var gece mesaisi var emzirme var gobek sinir stres var yok be benlik degl bu isler allah olmayanlara versn cnm 😃😃
iki_prenses_annesi iki_prens_annesi amin amin canım 🙌 ben kurtuldum bu sefer ohh şükür gittim geldim spiral taktırdım. Testim de negatif ohhhj 😁😁
iki_prenses_annesi iki_prenses_annesi evet evet canlarım hepinize çok çok teşekkür ederim 🌺 gittim spiral taktırdım geldim testim de negatif 😁😁
iki_prens_annesi iki_prenses_annesi hadi gozunaydn cnm ozamn insallah bundada hamile kaldm mi demezsn 😄😄
iki_prenses_annesi iki_prens_annesi aha bunda garanti verdi ebe 😁😁 anam resmen hamilelik şüphesiyle gittim test verdim . Vermişken de spirali taktırdım iyi mi 😁😁
iki_prens_annesi iki_prenses_annesi iyi bakalm peki zormuydu bi ara bnde dusunuyodm ama korku var kimse ellemesin bana diye 😆
iki_prenses_annesi iki_prens_annesi yok kız dünür . İnan bana gittiğim gibi hemen geçtim çatala . 5 dakika sürdü bitti kalkabilirsin dedi bende şaşırdım o kadar hızlı yaptı ki 😁
iki_prenses_annesi iki_prens_annesi ulaa dünür düşman misin bana . Unutma ben hamile kalırsam sende kalacaksın kaçış yok 😁😁