iki_prenses_annesi iki_prens_annesi amin amin canım 🙌 ben kurtuldum bu sefer ohh şükür gittim geldim spiral taktırdım. Testim de negatif ohhhj 😁😁
iki_prenses_annesi iki_prenses_annesi evet evet canlarım hepinize çok çok teşekkür ederim 🌺 gittim spiral taktırdım geldim testim de negatif 😁😁
iki_prens_annesi iki_prenses_annesi hadi gozunaydn cnm ozamn insallah bundada hamile kaldm mi demezsn 😄😄
iki_prenses_annesi iki_prens_annesi aha bunda garanti verdi ebe 😁😁 anam resmen hamilelik şüphesiyle gittim test verdim . Vermişken de spirali taktırdım iyi mi 😁😁
iki_prens_annesi iki_prenses_annesi iyi bakalm peki zormuydu bi ara bnde dusunuyodm ama korku var kimse ellemesin bana diye 😆
iki_prenses_annesi iki_prens_annesi yok kız dünür . İnan bana gittiğim gibi hemen geçtim çatala . 5 dakika sürdü bitti kalkabilirsin dedi bende şaşırdım o kadar hızlı yaptı ki 😁
iki_prenses_annesi iki_prens_annesi ulaa dünür düşman misin bana . Unutma ben hamile kalırsam sende kalacaksın kaçış yok 😁😁
iki_prens_annesi iki_prenses_annesi amin amin kiz sen nerelisin nerde yasarsin ve kac yasindasin seni merak ettm he 😍😍😂
iki_prenses_annesi iki_prens_annesi anam sana neresi lazım 😁😁😁 Mersin’liyim Rize’de yaşıyoruz iki kızım var 31 yaşına girecm . Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 😁😁😁
iki_prens_annesi iki_prenses_annesi tuh istnbl olaydi iyiydi camini tiklardm iki lafin belini kirardk be 😂😂 nemnun oldm bnde vanliyim istnblda yasiyom 28 yasindaym ve iki tane oglum var 😎😎
iki_prenses_annesi Berktug o kadar da değil canım . Şimdi beni yanlış anlama ama o kadari da çok uzun süre adama da yazık . Bizde 2 buçuk ay yapamadık . Kendi kendime vicdan yaptım
iki_prenses_annesi Kubra27 yok yok şükür 🙌 şimdi de inşallah kaydı mi ne oldu düşüncesine girmezsem iyidir 🙌😁😁😁