iki_prenses_annesi BelaCivciv gerçekten o kadar korunmaya rağmen olursa . Kız ya da erkek farketmez ismini Azim koyarım 😁
Kubra27 iki_prenses_annesi değilsinizdir ya hemen telaşlanma canım üç farklı yöntemle korunuyorsun zaten lekelenme sürekli olan birsey mide bulantınızda belki soğuk felan almıssınızdur
iki_prenses_annesi Kubra27 hay Allah razı olsun canım . Korkuyorum anam ne yapayım . Allah’ım olmayanlara versin iki evlat sahibiyiz yeter bize
iki_prenses_annesi iki_prenses_annesi sadece biri sefer prezervatif takmadı eşim ama onda bile geri çekilme yaptı. Yani bu korunma yöntemlerine de güvenemeyeceksem kendimi direk atayım 🥺🤔
Aklnelif iki_prenses_annesi ilişki sırasında erkekten gelen sıvı ile hamile kalma ihtimali var diye biliyorum. Geri çekilme bence net koruyan bir yöntem değildir test yapın hemen
Naydin iki_prenses_annesi iki_prenses_annesi bem sadece ger çekilme ile korunuyorum. Ya da korumduğumu sanıyorum. Kaç sene hep böyle korundum hiçbir sıkıntıda yaşamadım. Kondom evlilik boyunca hiç kullanmadım. 2 çocuğum var ikisinide iseye bile yaptık. Bence değilsinizdir yani hepsini yapmışsınız. Rahat olun. Eğer hamileysenizde buladar korunmaya rağmen yapcak bişi yok Allahım işi deyip oturacaksınız😀😊
iki_prenses_annesi Zehranrpnr alayım canım da adet olmadığım için ne geçti üzerinden bilmiyorum . En iyisi eczaane beni bekler 🥺
Zehranrpnr iki_prenses_annesi benimde öyle kondom la korunuyoruz bebeğimi emziriyorum 8bucuk aylık adetim 6-7 gün gecikti stresden mi bilemedim eczaneden test alicam bugün bende
Halimea iki_prenses_annesi bence bir test alın …3 korunma yontemiyle korunuyosunuz . Biraz imkansız ama olur mu olur . En son regl tarihiniz nw zamandı…
Kalimbanne iki_prenses_annesi adetim düzensiz her ay hamileyim diye geziyorum 🤣 bu ay test almaya karar verdiğim zaman adet oldum 🤭🤣 istemediğimiz için psikolojik oluyor bekirtiler bence bu kadar korunmaya sanmıyorum 🥰
iki_prenses_annesi Kalimbanne sağlık ocağı hemşiresi olma ihtimali yok dedi iğne vurulduğum için korunması yüksek dedi . Bakalım şimdi gidecem kan vermeye
iki_prenses_annesi Kubra27 sağlık ocağı hemşiresi olma ihtimali yok dedi iğne korur dedi . Ekstra korunmaya da gerek yok dedi . Yinede için rahat etsin gel test ver dedi gidiyorum 😁😁
iki_prenses_annesi iki_prenses_annesi şimdi aradım sağlık ocağını gidiyorum kan testi vermeye . Yok anam ben böyle duramam 🤔