Zehranrpnr iki_prenses_annesi benimde öyle kondom la korunuyoruz bebeğimi emziriyorum 8bucuk aylık adetim 6-7 gün gecikti stresden mi bilemedim eczaneden test alicam bugün bende
ikiprensannesii2 3 aylık iğne lekelenme yapabiliyor. Test yapmadan bilemezsiniz ama bu kadar korunmaya olursa da yani ben kilitle dolaşcam evde😂😂
iki_prenses_annesi ikiprensannesii2 ama şimdi haksız mıyım 😁 zaten olursa da gerçekten kız da olursa erkek de ismini azim koyarım 😁😁
Yusuf53 iki_prenses_annesi adet gecikmesi yaşadınız mı bende hamile değilsiniz yani o kadar korunmaya 😂
iki_prenses_annesi Yusuf53 hayır canım henüz adet olmadım doğum sonrası o yüzden korkum büyük . Kan testi verdim bakalım sonuç çıkmadı
iki_prens_annesi Kiz dünür hamile degilsn ya stres yapiyon kendine ayrica olsada yapck bisey yok sende bolca azim var 😂😂
iki_prenses_annesi iki_prens_annesi anam dünür sus sus tövbe de aman 😁😁 ben böyle iyiyim anam yeter valla . Ben 3 yaparsam sende yaparsın bak ona göre 😁😁
iki_prenses_annesi Nesrincente büyük kızım da da yaşadım aynısını canım . Onda aylık iğne vuruldum bunda 3 aylık zorla buldum . Etkileri aynı beni ters tepti
iki_prenses_annesi crazymommy hiç adet olmadım ki daha canım . Sorun da orda üstünden geçip geçmediğini de bilmiyorum
iki_prens_annesi iki_prenses_annesi aaa yok ben almiyim iki oglan bana yeter 3. Erkk olursa eger kalbim durur kaldiramz 😂😂