iki_prenses_annesi duyguarsddn25 zaten sağlık ocağı hemşiresi de öyle dedi ekstra korunmaya gerek bile yok . İhtimal vermedi . Gel yinede için rahat etsin kan ver dedi
Nesrincente iki_prenses_annesi once hemen test alıp rahatlayın 😊 lekenlenme kanama var dıyosun yoktur heralde bide mide bulantın falan psıkolajık dıye dusunuyorum
Deletedmom_73 iki_prenses_annesi Adetiniz düzenli mi ya da kaç gün ver geciktiniz mi ben sanmıyorum hamile olduğunuzu çünkü bende de lekelenme oldu değildim. 😊
iki_prenses_annesi Deletedmom_73 hamile kalmadan önce düzenlydi ama sonra daha olmadim . İğne lekelenme kanama yapıyor bende
Gmz-34 iki_prenses_annesi hey maşallah o kadar korunmayla olursa artık pes .:) inş değilsindir canım çünkü ben de aşırı korkuyorum daha 14 günlüğü ve daha çocuk düşünmüyorum
iki_prenses_annesi Gmz-34 anam yüzde bir ihtimal var dedi hemşire bende güldüm o kadar talihsizim ki bana denk gelir o dedim 😁😁
crazymommy iki_prenses_annesi Adet olacağım da yada oldugum da banada bi mide bulantısı oluyor canım hatta bende korkuyorum adet olmadan bulantı olunca ama sonra bakıyorum adet oldum belki öyle birşey Olamaz mı bulantı sebebiniz
iki_prenses_annesi crazymommy inşallah odur canım . Zaten iğne vuruldum vurulali zaten düzensiz lekelenme kanama var bende
crazymommy iki_prenses_annesi Olabilir igne den dir de hemen korkma telaş yapma bi test yap bakalım. Adetine kaç gün var yada gecikti mi Adetin
iki_prenses_annesi crazymommy hiç adet olmadım ki daha canım . Sorun da orda üstünden geçip geçmediğini de bilmiyorum
Zehranrpnr iki_prenses_annesi benimde öyle kondom la korunuyoruz bebeğimi emziriyorum 8bucuk aylık adetim 6-7 gün gecikti stresden mi bilemedim eczaneden test alicam bugün bende
ikiprensannesii2 3 aylık iğne lekelenme yapabiliyor. Test yapmadan bilemezsiniz ama bu kadar korunmaya olursa da yani ben kilitle dolaşcam evde😂😂
iki_prenses_annesi ikiprensannesii2 ama şimdi haksız mıyım 😁 zaten olursa da gerçekten kız da olursa erkek de ismini azim koyarım 😁😁
Yusuf53 iki_prenses_annesi adet gecikmesi yaşadınız mı bende hamile değilsiniz yani o kadar korunmaya 😂
iki_prenses_annesi Yusuf53 hayır canım henüz adet olmadım doğum sonrası o yüzden korkum büyük . Kan testi verdim bakalım sonuç çıkmadı
iki_prens_annesi Kiz dünür hamile degilsn ya stres yapiyon kendine ayrica olsada yapck bisey yok sende bolca azim var 😂😂
iki_prenses_annesi iki_prens_annesi anam dünür sus sus tövbe de aman 😁😁 ben böyle iyiyim anam yeter valla . Ben 3 yaparsam sende yaparsın bak ona göre 😁😁