Cinar_annesi19 Sehnurr İnternette her yazan şeye inanmayın. Daha 4 aylık diyorsunuz Melekler güldürüyordur 🌸
askbebekkadin02 Sehnurr 4 aylık bebekte neye göre otizm ya daha neler bizimki de aynısını yapıyordu hatta 4 aylıkken değil daha küçükken bile yapıyordu biz normal karşılamıştık
Sehnurr askbebekkadin02 daha küçükken de yapıyordu da o zaman meleklere gülüyor diyorlardı büyüdü biraz ya bilemediğim için 🙄
thecamellia Sehnurr hayır canım gayet normal ne güzel işte otizm tanısı için erken zaten hemen anlaşılmaz bir yere bakıp güldü diyede otistik değil internetten bakmayın daha kötü hissedersiniz
Sehnurr thecamellia ay ne bileyim en küçük bişey de internete bakıyorum mesele benimki çok irkiliyor en ufak seste internetten baktım epilepsi yazıyor bende epilepsi başlangıcı var ilaç kullanıyorum acaba onda da mı var diye tribe giriyorum
Sehnurr herseyguzelolacakk gece 3 te uyanıyor sessiz sessiz agu agu diyor sanki gece sessiz konuşulduğunu biliyormuş gibi bizi uyandırmak istemezmiş gibi sessiz konuşuyor ama gündüz normal sesle konuşuyor ben hep eşime sessiz konuş derim akşamları çocuk acaba ondan mı gece sessiz konuşuyor 😂
Kadernur Sehnurr ne alaka otizm ya benim oglum da 4 ay 10 gunluk tavana bakip gülüyor biraz hadisleri okuyin suanda melekler ona neler ywpiyor kim bilir
thecamellia Sehnurr hayır internetten bakmayın öyle şeylere şüphelendiğiniz birşeyde direk doktorunuza sorun en güvenilir bilgiyi doktorunuz verir sağlıkla büyüsün bebişiniz 🧿
Busilealp Sehnurr Ne otizmi canım o kadar küçük bebeklerin hepsi otizim öyle googledaki yazan her şeye bakılırsa biz yanmışız ağlayanımız yok.
Kadernur Sehnurr mesela yasina kadar bir bebek her aglamasinda Allaha ve peygwmber efendimize zikreder mis
herseyguzelolacakk Sehnurr aynen 🥰 yaaa çok pardon bişi dicem. 🙂 şu emojiyi hiç sevmiyorum ben 🤣🤣 görünce bi kötü oldum. Samimiyetsiz geliyor bana 😂😂😂
Sehnurr thecamellia doktora giderken aklımda bir sürü soru oluyor yolda yarısını unutuyorum odaya girdiğimde de çocuğun ağlamasına çeyreğini anca sorabiliyorum 😂
Minelask Foruma baktıkça korkularım artıyor her davranış otizm belirtisi olmaya başlamış bebeğim 3 aylık panik atak olmam yakındır🤔
Sehnurr Minelask bende internete baktıkça piskolojim bozuluyor valla ne yazsam altından kötü bişey çıkabilir diyor 😂
Elanur Google dan uzaklaşın lütfen 🤣 Birde neyi çağristirisaniz gelir sizi bulur Allah korusun o yüzden her zaman iyi olanı düşünün. Başka yerlere bakıp gülmesi normal 😍