Elanur Google dan uzaklaşın lütfen 🤣 Birde neyi çağristirisaniz gelir sizi bulur Allah korusun o yüzden her zaman iyi olanı düşünün. Başka yerlere bakıp gülmesi normal 😍
SEDANURRRR Sehnurr kız ne otizmi meleklerle gülüyor küçük kuzu 🌸benim kızımda 4 ay 17 günlük aynı şekilde 🧚🏻♀️
Sehnurr thecamellia doktora giderken aklımda bir sürü soru oluyor yolda yarısını unutuyorum odaya girdiğimde de çocuğun ağlamasına çeyreğini anca sorabiliyorum 😂
thecamellia Sehnurr ahaha o sıkıntı bendede var sonra eşim soruyo şu neden oluyomuş diyorum unuttum sormayı 😬😂
Kadernur Sehnurr mesela yasina kadar bir bebek her aglamasinda Allaha ve peygwmber efendimize zikreder mis
Sehnurr askbebekkadin02 daha küçükken de yapıyordu da o zaman meleklere gülüyor diyorlardı büyüdü biraz ya bilemediğim için 🙄
askbebekkadin02 Sehnurr anne olmak gerçekten bambaşka bi insan haline getiriyor bizi yavrularımız için endişelenip hep en kötüsünü getiriyoruz aklımıza keşke daha sakin kalabilsek ama mümkün olmuyor malesef 🥲 kalbimizi güzel tutalım Allah evlatlarımızı korusun sağlıklı ve hayırlı bireyler olurlar inşallah 🥰❤️
Kadernur Sehnurr Çocuklarınız ağladığında onları dövmeyin; çünkü ilk dört aydaki ağlamaları ‘lâ ilâhe illallah’ zikridir, ikinci dört aydaki ağlamaları Peygamber’e (s.a.v) ‘salâvattır’, üçüncü dört aydaki ağlamaları ise anne ve baba hakkında duadır."
Sehnurr thecamellia aynen aynen benim eşimde öyle niye yapıyormuş diyor aaa unuttum ya ben onu diyorum ee sen niye gittin kontrole hiç bişey sormamışsın diyor 😂
Rumeysa28 Sehnurr ya ALLAH aşkına ne otizm kendi kendine oynuyor meleklerle konuşuyor neyi otizm onun ya
asude456 Sehnurr benim oğlum 2.5 aylik tavana bakip güler sağa sola bakip güleer altinda bisey aramayin