Kadernur Sehnurr mesela yasina kadar bir bebek her aglamasinda Allaha ve peygwmber efendimize zikreder mis
herseyguzelolacakk Sehnurr aynen 🥰 yaaa çok pardon bişi dicem. 🙂 şu emojiyi hiç sevmiyorum ben 🤣🤣 görünce bi kötü oldum. Samimiyetsiz geliyor bana 😂😂😂
thecamellia Sehnurr hayır internetten bakmayın öyle şeylere şüphelendiğiniz birşeyde direk doktorunuza sorun en güvenilir bilgiyi doktorunuz verir sağlıkla büyüsün bebişiniz 🧿
Sehnurr thecamellia doktora giderken aklımda bir sürü soru oluyor yolda yarısını unutuyorum odaya girdiğimde de çocuğun ağlamasına çeyreğini anca sorabiliyorum 😂
Minelask Foruma baktıkça korkularım artıyor her davranış otizm belirtisi olmaya başlamış bebeğim 3 aylık panik atak olmam yakındır🤔
Sehnurr Minelask bende internete baktıkça piskolojim bozuluyor valla ne yazsam altından kötü bişey çıkabilir diyor 😂
Elanur Google dan uzaklaşın lütfen 🤣 Birde neyi çağristirisaniz gelir sizi bulur Allah korusun o yüzden her zaman iyi olanı düşünün. Başka yerlere bakıp gülmesi normal 😍
SEDANURRRR Sehnurr kız ne otizmi meleklerle gülüyor küçük kuzu 🌸benim kızımda 4 ay 17 günlük aynı şekilde 🧚🏻♀️
thecamellia Sehnurr ahaha o sıkıntı bendede var sonra eşim soruyo şu neden oluyomuş diyorum unuttum sormayı 😬😂
Sehnurr askbebekkadin02 daha küçükken de yapıyordu da o zaman meleklere gülüyor diyorlardı büyüdü biraz ya bilemediğim için 🙄
askbebekkadin02 Sehnurr anne olmak gerçekten bambaşka bi insan haline getiriyor bizi yavrularımız için endişelenip hep en kötüsünü getiriyoruz aklımıza keşke daha sakin kalabilsek ama mümkün olmuyor malesef 🥲 kalbimizi güzel tutalım Allah evlatlarımızı korusun sağlıklı ve hayırlı bireyler olurlar inşallah 🥰❤️
Kadernur Sehnurr Çocuklarınız ağladığında onları dövmeyin; çünkü ilk dört aydaki ağlamaları ‘lâ ilâhe illallah’ zikridir, ikinci dört aydaki ağlamaları Peygamber’e (s.a.v) ‘salâvattır’, üçüncü dört aydaki ağlamaları ise anne ve baba hakkında duadır."