Rodin124 Liyaninannesiiii dedigimi bi uygulayın ama dediğimi de lütfen unutmayin bir tane daha ilacı onu bol bol havalandırmak bunları yapmazsanız iyilesmez
agns Liyaninannesiiii bu arada travogen çok etkili bir mantar kremidir bebeklere kullanılmıyor haberiniz olsun
Rodin124 Tucix travazolda mantar ilacı söylediğim 3 ilactan biri işime baya yaradı hatta devlete gidip yazdırdım çünkü 3 cu baya maliyetli geliyor
Miniskoo Liyaninannesiiii anne sütüne bile alerjisi olurmuş bazı bebeklerin bir yerde okumuştum. Çok dikkat etmek lazım . Rabbim yardımcın olsun canım
Babyfacee Liyaninannesiiii alerjidir büyük ihtimalle canım. Bizim de aynı geçmeyen pişik. Desitin Krem dışı mor olan baya geçirdi dene istersen eczanelerde var
Mihriyusuf Liyaninannesiiii merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Yaşlı bir hemşire söylemişti denedim işe yaradı. Altını değiştirirken kendi sütünü sağ sür hemen iyi geliyor
06012021Alim Liyaninannesiiii Hadi ya demekki başka birşeyden cnm baharatlı yiyecek mi yiyorsun acaba sütten geçiyor cocuga
Cansu76 Liyaninannesiiii kızımda yaşadım aynı olayı bezinin içine penye parça koy birde bezin içinin lastiğini çıkar geçecek sonunda bunu yaptım iyileşti birdaha olmadı çok şükür 🤲 deneyin inşallah iyi olur
Liyaninannesiiii Cansu76 o lastikleri sürekli çıkarıyorum canım onu da yapmasam daha kötü olur. Penyeyi deneyeyim