Rodin124 Liyaninannesiiii dedigimi bi uygulayın ama dediğimi de lütfen unutmayin bir tane daha ilacı onu bol bol havalandırmak bunları yapmazsanız iyilesmez
06012021Alim Liyaninannesiiii canım benim ablamın kizida pişik oluyordu ablamın kullandığı bez kalmadi bussuru pişik kremi kullandı doktor başka bez kullan dedi en son Prima aldı ablam biraz pahalı ama çok şükür bir daha yeğenim pişik olmadı. Prima çok iyi geldi
Liyaninannesiiii 06012021Alim bende prima denedim hatta elimde kaldı fazla almıştım o daha beter yaptı pişik 😒
Tucix Rodin124 alala bizimki de sivilce gibi kabarciklar olmuştu bel gamzesine kadar, trosy mantar kremi diye kullanmak istememiştim, sivilceli pişikler için başka çareniz yok demişti doktorumuz
Rodin124 Tucix travazolda mantar ilacı söylediğim 3 ilactan biri işime baya yaradı hatta devlete gidip yazdırdım çünkü 3 cu baya maliyetli geliyor
06012021Alim Liyaninannesiiii Hadi ya demekki başka birşeyden cnm baharatlı yiyecek mi yiyorsun acaba sütten geçiyor cocuga
AtlasEgeninAnnesi Liyaninannesiiii belki koca karı hurafesi dersiniz ama eğer alerjik bir durum değilse kim yaptıysa iyi geldi bende pişik çok olduğu zaman hemen yapıyorum bildiğiniz sana margarin var ya ondan bir parça koparıp biraz elinizle yumuşatın sonra krem gibi yayın
incim_06 Liyaninannesiiii eğer sizi emiyorsa siz asiri tuzlu acı ve asitli( limon sirke gibi )şeyler tüketiyorsanız da olabilir yeme düzeninizi degistirebilirsiniz belki şifa olur bebeğinize 😊
agns Liyaninannesiiii penaten kullanıyorum yıllardır 2 çocuğuma da hiç pişik derdimiz olamadı deneyin derim
agns Liyaninannesiiii bu arada travogen çok etkili bir mantar kremidir bebeklere kullanılmıyor haberiniz olsun