Vldn Janset2105 ah ne güzel ya maşallah, en başından beri benim hayalim de buydu.. ta ki meme reddi yaşayana kadar. Çok beleşti çıktı şimdi korkuyorum 🙄
Seydameva Vldn indirim var nette iki tanesi 15 TL’mi ne normalde pahalı sadece internette var bi deneyin bakalım 🥰
Farahzeynep Vldn o nedenle geceleri bir kereye mahsus verebilirsiniz ben internete çok fazla insan gördüm bebek uyumadığı için sadece gece maam veren, 1 öğün ile alışacağını sanmıyorum. Sütünüz azalırsa bu sefer dozu artırmanız gerekecek o daha kötü
ddmnrdgn Vldn inşallah yaşamayız. Kilo alımı yavaş olduğu için doktor yönlendirmesiyle mama veriyorum. Evlatlarımız sağlıkla büyüsün yaşasın önemlisi o☺️🙏🏻
Milam16 Vldn baslayabilirsin ben sırınga denedim ama ondada ayarlayamıyorsun bazen cok gidiyor mama tıkanıyodu kızım
Sedakaraca Vldn öyle diyolar diye bende çok uğraşıyorum ama malesef çoğalsa da 2 saatte 1 160 cc gelmiyo bebeğim 160 cc yiyyo 2 yada 3 saatte bir sadece süt olarak karşılayamıyorum yani onu 90 cc anca çıkıyo kontrol ettiğimde eğer sık emerse 60 anca çıkıyo
Karam Vldn cnm biberonla vermeyin ona alisir gigsunuzu tutmz bende 3 aylikkn verim dedim 1 hafta gogsumu almadi ondn sonra kasikla verdm 6 ay olana kadar 1 kere verdm tutmadi onun akisi iyi oldugu icin Tahin helvasi incir dereotu marul bulgur corbasi rezene ve aktarlardn ziyadedenin cayi sut yapiyo 6 aya kadar onu ictim
Farahzeynep Vldn biberonu memenin üzerine koyarak verenleri görmüştüm, o zaman meme kokusu aldığı için biberonu algılamıyor sanırım
Derinbebis Vldn bebeğiniz rahatsız değilse ayaklarını kendine doğru çekmiyorsa acı ifadesi yoksa yüzünde çıldırasıya ağlamıyorsa sorun yok :) ama ben yinede tarif edeyim emzirdikten sonra elinizi bombe yaparak aşağı yukarı sırttan popoya doğru biraz serte yakın olmalı korkmayın acıtmazsınız yukarı doğru sıvazlayın arkasındanda sadece yukarı doğru sıvazlama yapın öle hemen vazgeçmeyin yalnız :)
Vldn Derinbebis aynı yüz ifadesi ve mimikler 😅😅 ve sonucunda da bezini dolduruyor veya alttan gaz çıkarıyor