Vldn
Yapmayın lütfen 🙏 ne güzel bebeğiniz emmeye başlamışken kendi kendinize karar verip sütüm yetmiyor demeyin memede süt bitmez bebeğinin doymaya değil anne sütüne ihtiyacı var inan ki mama seni gece daha çok rahatsız edecek verip uyusun bende uyuyum istiyorsun zor bi durumdasın farkındayım ama mama bebeğinde daha çok gaz yapacak ağız yapısı çok zayıf şuanda çok çabuk yorulur. 10 günün sonunda tutturmayı başarmıştım ben göğsümü resmen ağlayacak derecede sevinmiştim bu nimeti kesmeyin riske atmayın. İnanın anne sütü çok büyük rahatlık bebeğim 2 ay 10 günlük gece 3 saatte 4 saatte uyanıyor bazen emme süremiz 10 en fazla 15 dakika. İlk zamanlar 4 saat hiç çekmeden emzirdiğimi biliyorum. Benden 1 ay sonra ablam doğum yaptı onu da ben alıştırdım çok korktu sütüm yetmiyo diye ama bebeğin sürekli emiyorsa sütte gelir Allahın izniyle🙏 Hiç bir bebek isterde rabbim vermez mi ? Sen yinede sütü arttırırcı şeylerde ye hurma kuru dut yeşillik bol su mutlaka. Aklıma gelenler bunlar lütfen kolaya kaçanlardan olma beni de yanlış anlama🙏