Farahzeynep Vldn biberonu memenin üzerine koyarak verenleri görmüştüm, o zaman meme kokusu aldığı için biberonu algılamıyor sanırım
Derinbebis Vldn bebeğiniz rahatsız değilse ayaklarını kendine doğru çekmiyorsa acı ifadesi yoksa yüzünde çıldırasıya ağlamıyorsa sorun yok :) ama ben yinede tarif edeyim emzirdikten sonra elinizi bombe yaparak aşağı yukarı sırttan popoya doğru biraz serte yakın olmalı korkmayın acıtmazsınız yukarı doğru sıvazlayın arkasındanda sadece yukarı doğru sıvazlama yapın öle hemen vazgeçmeyin yalnız :)
Vldn Derinbebis aynı yüz ifadesi ve mimikler 😅😅 ve sonucunda da bezini dolduruyor veya alttan gaz çıkarıyor
Derinbebis Farahzeynep ama gece sütü de en faydalısıymış mutlaka gece emzirilmeli ama 1. Aydan sonra 3 saati geçmediği sürece uyandırmayın 🙈
Derinbebis Sirvanaydinerr sizin mesajınızı görmeden yazmıştım bende sizinkini görsem gerek yokmuş derdim 🥰 tebrik ederim güzel anne 👏
Havvadem Avsin kac aylik oldu bebegniz acaba bende siz gbi basladim 18 gunluguz memeyi brakir diede korkuyorm :(
Avsin Havvadem Bugün 53 gün oldu çok şükür 😊 ben de başlarda çok korkmuştum memeyi bırakır diye, hatta bazen kolaya kaçtı mama istedi o zamanlar moralim bozuldu ama şükür ki memeyi bırakmadı. Bunda kullandığım mamanın çok faydasımı gördüm. Baby goat veriyorum. Bir ara bulamayıp mecburen aptamil kullandım o dönem bebeğim memeden uzaklaştı işte. Su gibı oluyor çünkü, hem de şekerli olduğu için bebek onu istiyor. Kendi mamamıza donduk de rahatladık sonunda 😊
Derinbebis Sirvanaydinerr 🥰🥰🥰onure ettiniz. Yorum yapmaya da korkar oldum artık maalesef toplumda bi mama düşmanı yargısı ortaya çıktı mama düşmanı değilim tabi ki ilk 10 gün bende verdim ama memeyi önce deneyerek bebeğimi aç bırakmayacak şekilde ama bebeğim tercihini memeden yana yaptıktan sonra mama işini bitirdim tamamen 🙏 anne sütünün yetmemesi diye bir şey yok makinadan sağıp kontrol etmeye çalışıyorlar ama makinanın çektiğinin kaç katını çekiyor bebeğimiz bilmiyoruz ☺️ Nasıl makina rahatlatmıyo göğsümüzü düşünebiliyor muyuz ama bebek emdiğinde hiç bi ağrımız kalmıyor sütün yetmediği kararını ancak aylık kilo kontrolünde karar verilebilir bu da bizim elimizde olan bişey değil iyi bir doktor kararı ile olur 😊
Sirvanaydinerr Derinbebis evet kesinlikle öyle. Ben oğluma hala mama veriyorum arada bir o da dışarıda oluyorum falan mecbur. Mama kötü bişey değil☺️ Ama anne sütü dünyanın en mucizevi şeyi. Bebek emdikçe süt çoğalıyo ben bunu anladım. Çünkü ben öyle süt yapsın diye hiç bişey yiyip içmedim. Tam tersi hep emzirdim emzirdikçe daha da çoğaldı sütüm şükürler olsun🤲🏻 Bende herkese bunu anlatmaya çalışıyorum aslında unutmayın kızlar sizin gayretinizle değil bebişinizin gayretiyle çoğalır sütünüz🤩
Derinbebis Sirvanaydinerr bende aynı ilk zamanlar biraz araştırdım ama şuan saldım resmen 🙈 su içmeye çalışıyorum ama o da öle 2 litre felan oluyo daha fazla içsem ii aslında arttırmaya çalışıyorum bebeğimiz istiyor rabbimde veriyo 🥰 🙏 ben dışarı çıkacaksam da sütümü önceden sağıp hazırlıyorum makinan varsa tavsiye ederim o şekilde de yapabilirsin cnm 😚
Alya_3005 Vldn bende önce emziriyorum sonra sma mama veriyorum biberonda Medela kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım şükür. Medela biberon sadece anne sütü İÇİN diyorlar ama ben mama da veriyorum çünkü çocuk vakumluyor diğer biberonlar sıkıntılı
Aysenurbs Bebek emdikçe süt geliyor Allah gönderiyor, eğer varsa sabredin emzirin çok zor ama bebek korktukça, susadıkça acıktıkça annesini ister, bebeğinizi sentetik mamalarla beslemeyin