nelmali luciferrr oyle bir sey yok 😔 daha az tahriş eden var o da herkeste farklı orkid platinum ve molpedin yeni serisini kullanıyorum bana en az zarar veren onlar ama favorim tampon
birbenbirbebegim luciferrr Ben yıkanabilir ped kullanıyorım ponped firmasından aldım 4 seneden fazla oldu. Bir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar tek kullanımlık pedlere Nazaran oldukça konforlu bence. Ponped, pamucco diye firmalar var onlara bakabilirsiniz.
Memolininannesi NazliHilal evet özellikleri var benimde bi akrabam satıyordu denemek için kullandım harikaydı hatta içinde enfeksiyon testlerine kadar var hak ediyor bence ürün
Memolininannesi Herkezdegilherkes gidin danışın doktor söylesin size kadın doğumcular öneriyor tabiki ped markası
Memolininannesi luciferrr onlar işin dalgasında ama doktorlar ped markası öneriyor gidip danışabilinir yani komik bişi değil
luciferrr Memolininannesi Değil tabiki de ciddi bişey de olabilir. Sadece neden tahriş olduğunu sordum
Deletedmom_41 Memolininannesi Ya illaki oneriyorlar bunun saglik kismi var ama orkid, molped tarzi pedler sorgusuz sualsiz alinir denenir uygunsa devam edilir mantiginda
Memolininannesi Deletedmom_41 elbette öyle ama fiyatlara bakıncada para çöpe gitmesin zaten hepsi çöp oluyor 😅