Deletedmom_41 Memolininannesi Ya illaki oneriyorlar bunun saglik kismi var ama orkid, molped tarzi pedler sorgusuz sualsiz alinir denenir uygunsa devam edilir mantiginda
Memolininannesi Deletedmom_41 elbette öyle ama fiyatlara bakıncada para çöpe gitmesin zaten hepsi çöp oluyor 😅
luciferrr Deletedmom_41 teşekkür ederim diyip sen üstüne halen uzatıyrsn bilgin yoksa fikrinde olmasın
Deletedmom_41 luciferrr Sana hic tuhaf yorum yapmamistim, ama bundan sonra bende sana senin gibi yanit vericem
lalbg luciferrr kotex kullanıyorum ben hep. Tenim hassas o yüzden pamuklu kullanmalıyım. Ama alerjik bünyen varsa beije al.
luciferrr lalbg Benim de hassas önerilen bütün pedleri denicm çok rahatsız edici gerçekten teşekkür ederim ❣️
Memolininannesi Deletedmom_41 reklam amaçlı gelse nolur ki sonuçta önerdiği şey senin sorunun için kulağım ağrıyor diye gidip boğaz pastili önermiyorlar ya sana yine işini gören şeyi öneriyorlar
lalbg Memolininannesi şöyle ki çoğu doktor bu tip harici kullanılan şeyleri önerdiğinde karşılığında para alıyo. Onu demek istedi.
Memolininannesi Deletedmom_41 ben anladım da sen ısrarla dalgaya vurmaya çalışıyorsun. Doktorlara reklam olsa ne olmasa ne sonuçta senin işin görülecek