Eski9 luciferrr Orkid de beni mahvetmisti ne çekmiştim o zaman 😔 molpede geçtim iyi geldi herkese her ürün yaramıyor bebeklerde olduğu gibi ne garip deneyerek bulun bence
Deletedmom_41 Memolininannesi Sen git benim yorumlarimi tekrar oku ama algilarini kullanarak sonra gel yaz.
Yica luciferrr bir kaç çeşit var ama. Adını unuttum. Bende bu ay o poşet gibi olanı almışım sonradan fark ettim
Memolininannesi luciferrr yukarda yazdım ama görmedin sanırım canım genelde kullanılır ama sen özellikle istersen adet döneminde kullan intim likit çok rahatlatıyor deneyebilirsin
Deletedmom_41 luciferrr Ya sana niye cemkirim sen nankorluk yapiyorsun. Her postuna itinayla kibarca yanit veren insandim ama bundn sonra dedigini yapicam
Memolininannesi luciferrr bulaşık insan tipi dedikleri bunlar resmen illet oluyorum dahada muhattap olmam zaten
lalbg Memolininannesi şöyle ki çoğu doktor bu tip harici kullanılan şeyleri önerdiğinde karşılığında para alıyo. Onu demek istedi.
Memolininannesi lalbg biliyorum bende eczacıyım doktorlar mümmesiller hepsiyle iç içeyim ama bende demek istedim ki önerdiği farklı bişi değil o para alsa da bi sorun olmaz yine senin işin görülür manasında
Yusufagahinannesi luciferrr senelerdir tek sevdiğim tek kullandığım kotex tek pamuksu olan o bence. Özellikle orkid çok çok kötü
Balyanakoglum luciferrr bimin kendi markası var scarlet onu kullanıyorum hem çok uygun hemde çok kullanışlı
Deletedmom_41 Memolininannesi önerdiği farklı bişi değil o para alsa da bi sorun olmaz yine senin işin görülür manasında sagol bunu dusunememistim.
Deletedmom_41 Memolininannesi Burasi herkese acik bir plartform ben sizin gibi edepsizce degil edepli bir sekilde yorumumu yapiyorum kimse size yazmasin istiyorsaniz yorum yapmama hakkinizi kullanabilirsiniz