Si_se_ta_be Deletedmom99886 Bunları yaşamak zor eşimi kimin doldurduğunu niye bana bunu yaptığını bilmek hakkım diye düşünüyorum.
Deletedmom99886 Si_se_ta_be İçini rahat tut eninde sonunda ortaya öıkar zaten olay ne bilmiyorum ama sizin için söylüyorum haklıyım haksız olursunuz öğrenilirse
Badehandeyldz Si_se_ta_be anladım size karşı açık değil sanırım o yüzden araştırma gereği duymuşsunuz. İşlerden yada borçtan harçtan dolayı canı sıkkın olabilir bunu düşündüm mü?
Si_se_ta_be Badehandeyldz Maalesef değil işle ilgili herşeyi anlatır hatta bana bir kez borçlarının harcadığı paranın olduğu e posta şifresini vermişti. Yani işle ilgili herşeyi biliyorum ama diğer konulara geldiğimizde hep konuyu kapatmaya çalışıyor biri ona birşeyler anlatıyor ama ne.
Deletedmom8453 Si_se_ta_be Bu bir suç. Bir şey ispat edemezsin bunla. Ha sadece bileyim yeter diyorsan o ayrı
ilyestaa Si_se_ta_be tıpkı sizin eşinizin telefonuna gizlice casus programlar indirmenin düşmediği giibi. Hayat işte keşke herkes haddini bilse (!)
LadyBugg Güvenmediğim insanla zaten evlilik yürütemem. O yüzden böyle kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi eşime de yapmam. Resmen saygısızlık, güvensizlik olur.
Durukusunannesii Si_se_ta_be eşim bana bunu yapsa direk boşarım ve bu bir suç öğrenirse sıkıntı yani .
Reyhanasya Si_se_ta_be burda herkez kendi görüşünü beyan ediyor gerilecek Bi durum yok size yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkasına yapmayın
Si_se_ta_be AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Bu güvenle alakalı birşey değil benim indirmem deki amaç ses. Biri ona benim hakkımda birşeyler anlatıyor. O da evde durduk yere kavga çıkarıp huzurumuzu bozuyor bunu öğrenmek için indirdim.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Si_se_ta_be Aynı şey yine güvene çıkıyor. Eşiniz de size sizde ona güvenmiyorsunuz. Birbirinize güvenseniz kim ne derse desin size iannir size değişmezdi eşiniz, ayni şekilde sizde ona güvenseydiniz oturup konuşurak çözerdiniz gizli gizli dinlemek izlemek bu yöntemlere kalkışmazdınız.
kuzey-21 minikASLANIM dosyayı alıp dosyaların içine aktaracaksın. Ama bunu yaparken eşinizin öğrendiğinde ki tepkisini göze alarak yapın derim. Güven açısından tartışma çıkabilir.
Si_se_ta_be honeyybee_ Bı nevi onun için yaptım benimle konuşmuyorlar 1 aydır eminim eşime benim hakkımda birşeyler anlatıyorlar eşimde bahanlerler evde kavga çıkarıyor.
Egeninguzelannesi Si_se_ta_be Kendi tercihidir davranışları belkide birisinin doldurduğundan nasıl şüphelendiniz
kuzey-21 Si_se_ta_be bildirim gidiyor mu peki ona dikkat ettiniz mi. Bildirimden kastım ekranına gelen bir buton mesela. Ben nişanlıyken kamera indirmiştim ama internet açık olması gerekiyordu bildirim gitmişti bidaha da uğraşmadım 😂😂