Yengecanasii Si_se_ta_be Sizi yakalayıp mahkemeye verse eşiniz tam kusurlu sayılırsınız özel hayat gizliliği den haberiniz olsun
SweetPaw Si_se_ta_be bu kadar güvenmiyorsanız neden evlisiniz? Yaptığınız yasal değil ayrıca bir suç bilginiz olsun. Hakliyken haksız bile yapar sizi
Si_se_ta_be Bambamorhan Yok öyle aldatma vs. Falan değil çok şükür. Son zamanlarda küçük şeylerden kavga çıkarıyor. Biri ona birşeyler söyleyip dolduruyor ona defalarca kim sana ne söyledi ne anlattı diyorum söylemiyor bunu bulmak için yaptım.
Esraa- Si_se_ta_be eğer şüpheleriniz varsa iyi yaptınız ama yoksa durduk yere kendinizi üzmeyin derim.yeri gelio bizde konuşuyoruz.esim beni dinlemiş olması çok hoş olmazdı düşünmek istemem bile
Si_se_ta_be Esraa- Telefonda konuşmalar gelmiyor. Aldatma ile ilgili şeyler değil şüphelerim çok şükür. Son zamanlarda bana karşı çok soğuk sudan sebep şeylerle kavga çıkarıyor sürekli beni suçluyor sen böylesin sen şoylesin diye neden diye soruyorum söylemiyor. Ailesinden biri ona birşeyler anlatıyor benim hakkımda diye düşünüyorum ne söylediklerini bilmek istiyorum o yüzden.
Si_se_ta_be Badehandeyldz Sifrelerimiz yok bizimde telefonlarımız ortada duruyor öyle aldatmayla ilgili birşey değil bu.
Badehandeyldz Si_se_ta_be anladım size karşı açık değil sanırım o yüzden araştırma gereği duymuşsunuz. İşlerden yada borçtan harçtan dolayı canı sıkkın olabilir bunu düşündüm mü?
Mavilii Si_se_ta_be bence çok yanlış. O sizin eşiniz de olsa onu koyun guder gibi güdemezsiniz. Herkesin bir özeli var ve eşiniz size böyle birsey yapsa ne hissedersiniz? Ayrıca yapacak olan insan her türlü her şeyi yapar. Zincire de vursanız aldatacak olan yine aldatır. Böyle şeyler yaparak esinizin güvenini sarsmayin. Kendi elinizle onu kendinizden uzaklatirirsiniz. Olan yine size olur. Boş işler bunlar kafanızı yormayın.
ilyestaa Si_se_ta_be tıpkı sizin eşinizin telefonuna gizlice casus programlar indirmenin düşmediği giibi. Hayat işte keşke herkes haddini bilse (!)
Si_se_ta_be Deletedmom99886 Bunları yaşamak zor eşimi kimin doldurduğunu niye bana bunu yaptığını bilmek hakkım diye düşünüyorum.
Deletedmom99886 Si_se_ta_be İçini rahat tut eninde sonunda ortaya öıkar zaten olay ne bilmiyorum ama sizin için söylüyorum haklıyım haksız olursunuz öğrenilirse
Si_se_ta_be Badehandeyldz Maalesef değil işle ilgili herşeyi anlatır hatta bana bir kez borçlarının harcadığı paranın olduğu e posta şifresini vermişti. Yani işle ilgili herşeyi biliyorum ama diğer konulara geldiğimizde hep konuyu kapatmaya çalışıyor biri ona birşeyler anlatıyor ama ne.
Deletedmom8453 Si_se_ta_be Bu bir suç. Bir şey ispat edemezsin bunla. Ha sadece bileyim yeter diyorsan o ayrı
LadyBugg Güvenmediğim insanla zaten evlilik yürütemem. O yüzden böyle kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi eşime de yapmam. Resmen saygısızlık, güvensizlik olur.
Durukusunannesii Si_se_ta_be eşim bana bunu yapsa direk boşarım ve bu bir suç öğrenirse sıkıntı yani .