Bambamorhan Si_se_ta_be neden. Böyle bisey yapma gereği duyuyorsunuz biseyden mi şüphelisiniz yoksa güven mi yok olay buraya kadar geldiyse sıkıntı büyük durduk yere neden kocamı takip edeyim ki
Si_se_ta_be Bambamorhan Yok öyle aldatma vs. Falan değil çok şükür. Son zamanlarda küçük şeylerden kavga çıkarıyor. Biri ona birşeyler söyleyip dolduruyor ona defalarca kim sana ne söyledi ne anlattı diyorum söylemiyor bunu bulmak için yaptım.
Badehandeyldz Si_se_ta_be herkesin bi özeli var bana yapılsın istemezdim o yüzden eşimede yapmam. Şifrelerimizi biliyorum hesaplarımız ortak ben gerek duymam sizi bilemem
Si_se_ta_be Badehandeyldz Sifrelerimiz yok bizimde telefonlarımız ortada duruyor öyle aldatmayla ilgili birşey değil bu.
Si_se_ta_be Emelss- Evet güvenmiyorum ama beni aldattığını düşündüğümden değil. Birşeyler var ve bana söylemiyor birileri ona birşey söylüyor bunu bulmak için indirdim.
Emelss- Si_se_ta_be anladım umarım istemediğiniz bir şey ile karşılaşmazsınız. Peki söylemediği şeyleri hiç sordunuz mu? belki buna gerek kalmazdı, diye soruyorum.🤗
agacsizkoala Si_se_ta_be bu yasal bir suç değil mi, eğer eşim böyle birşeyi benim telefonuma indirirse özel hayata saygısızlık boşanma sebebi. Dikkat edin siz eşinizin açığını ararken eşiniz bunu yaptığınızı öğrenirse sizi boşayabilir
Si_se_ta_be Deletedmom99886 Bunları yaşamak zor eşimi kimin doldurduğunu niye bana bunu yaptığını bilmek hakkım diye düşünüyorum.
Si_se_ta_be Reyhanasya Bunu yapmak için illa aldattığını düşünmem mi lazım belki başka birşey için yaptım nerden biliyorsunuz öyle telefonu her dkk elimde tutup da bakmıyorum ayrıca.
Reyhanasya Si_se_ta_be burda herkez kendi görüşünü beyan ediyor gerilecek Bi durum yok size yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkasına yapmayın
Si_se_ta_be Egeninguzelannesi Biri ona birşeyler söylüyor beni ona karşı kötülüyor kimin ne söylediğini bulmak için.
Egeninguzelannesi Si_se_ta_be Kendi tercihidir davranışları belkide birisinin doldurduğundan nasıl şüphelendiniz
morjaguar Si_se_ta_be eşim bana böyle bir şey yapsa onu dava manyağı yaparım. o da beni aynı şekilde.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Si_se_ta_be Asla böyle bir şey yapmam. Ne kadar onur kırıcı. Güvenmiyorsam neden evliyim? Ben gözüm kapalı güvenirim. Hiç hoş bir durum değil bence.
Si_se_ta_be AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Bu güvenle alakalı birşey değil benim indirmem deki amaç ses. Biri ona benim hakkımda birşeyler anlatıyor. O da evde durduk yere kavga çıkarıp huzurumuzu bozuyor bunu öğrenmek için indirdim.
Si_se_ta_be honeyybee_ Bı nevi onun için yaptım benimle konuşmuyorlar 1 aydır eminim eşime benim hakkımda birşeyler anlatıyorlar eşimde bahanlerler evde kavga çıkarıyor.
Si_se_ta_be Babybloom Son zamanlarda bana karşı çok soğuk küçük nedenler kavga çıkarıyor biri ona birşeyler söylüyor ama kim ne söylüyor bilmiyorum bunu öğrenmek istiyorum.
Babybloom Si_se_ta_be sizce buradaki sorun eşinize kimin ne söylediği mi? Yoksa eşinizin başkasının lafına bakıp size kötü davranması mı? Yaptığınız şey çok nafile 🤷♀️sorunun kökünü değil de öte berisi ile ilgileniyorsunuz
Yengecanasii Si_se_ta_be Sizi yakalayıp mahkemeye verse eşiniz tam kusurlu sayılırsınız özel hayat gizliliği den haberiniz olsun