irva Deletedmom_41 89 doğumluyum o kadar çok şey geliyor ki aklıma gözümün önüne.Ah keşke o günlere geri dönebilsem.
berna_demir Deletedmom_41 96lıyım 🙋🏻♀️ Teletabiler favorimdi ahh bi de şirinler ❤️ Atari ve mario oyunu candır 😂😂 90lara dair en sevdiğim şarkı da Sibel Can’dan Padişah 😂 söyleyeceklerim bu kadar teşekkürler 😇😂
Aybo zalb41 vallaha bende bazen izliyorum özellikle ‘ağlarım ben istikbalime’ durumlarımda ilaç gibi geliyor 😊
Deletedmom_41 zalb41 Hepsi birbirinden guzel, kiymetli.. Allaha sukur olsun ki o donemlere ucundan kiyisindanda olsa yetistim bu yazilanlara bakilirsa suan ne cocukluk cocukluk, ne genclik genclik maalesef..
Mariposa Deletedmom_41 şarkıların tamamı, sokak oyunları, sokak satıcılari, ramazanlar sahurlar komşuluklar bayramlar , edep, ahlak, zorluk, mutluluk kısaca hersey çok güzeldi bence.
Deletedmom_41 Mariposa sukur ki o donemleri yasama sansimiz oldu, suan hersey o kadar yavan ki nerden tutsak elimizde patliyor ☹️
Eslemin_Annesiii Kirmiziburun aynn öyle canim 2014 e kadar iyidi sonra ortalık çok bozuldu ya bundan on sene sonrayı düşünemiyorum halimiz daha da vahim olacak ☹☹
Kirmiziburun Eslemin_Annesiii kötüyü düşünmek ve çekmek istemiyorum bundan 10 sene sonra herşey çok daha güzel olucak inşallah ♥️
Tomunjerrysi Deletedmom_41 yonca emcimigin biletleri cebimde sarkisi bide super baba dizisi geliyor aklima ben cok severmişim ikisinide tabi hatirlamiyorum oyle anlatiyorlar😂
Tucix Aybersa yok 7 duvarı duymadım belki ismi farklıdır, çelik çomak oynardık biz de sopalarla. Bı kuyu eşerdik küçük bı sopayı oraya teğet koyardık, büyük sopalarla kaldırıp vururduk, gittiği uzaklığa göre hesaplardik çubuğun boyundan. Sokak bayzbolu 😂😂😂